Estadísticas

dilluns, 15 de juliol del 2013

Vuitè dia !! Comencem la recta final!

La sabata d'avui era díficil, eh??


Aquí la teniu: 

         LA SABATA ORTOPÈDICA 


Avui ens ha acompanyat durant tot el dia la sabata ortopèdica. A partir d'aquesta hem treballat la discapacitat. Tota la colònia ens hem posat a la pell de persones que viuen el seu dia a dia amb la discapacitat; motora, visual i auditiva. A cadascú li ha tocat una de diferent i hem hagut de conviure-hi durant el dia.


Hem començat el dia llevant-nos ben d'hora, ben d'hora per tal d'aprofitar el dia al màxim, ja que avui hem canviat el paisatge de Bastanist pel de la Seu d'Urgell. 




Un cop a Martinet ens hem dirigit al nostre destí amb autocar. Un cop arribats a la Seu hem realitzat una gimcana de coneixença pel poble, descobrint indrets com la Catedral de Santa Maria d'Urgell o l'antic Carrer dels Canònges, i moltes altres curiositats. 


La gimcana ha finalitzat al Parc de la Valira, on hem aprofitat per dinar a l'ombra dels arbres del parc, i descobrir quins personatges s'amaguen en els capitells del claustre.




Després de degustar un molt esperat gelat i fer un temps de digestió prudencial, hem continuat la nostra aventura per la Seu fent la Ruta del formatge a l’Espai Ermengol. L’hem pogut tastar i tot... Boníssim!

Un cop acabada l'activitat hem retornat a casa amb una experiència nova a la capseta dels records. 

La revisió de grups ha estat l'espai on hem compartit la nostra perspectiva com a persones afectades d'una discapacitat i hem parlat sobre les sensacions i dificultats que hem experimentat al llarg del dia. 

Finalitzarem el dia amb un joc de pistes. Ajudarem un noi amb discapacitat motora a aconseguir unes sabates ortopèdiques. Hem fet entre tots un bon equip per assolir un objectiu solidari!!!

Aquí us deixem el conte i la reflexió d'aquesta nit:




I demà...  

1 comentari:

  1. Avui sembla bastant clar!!!!
    Calçat fresquet... sandàlia, menorquina...
    I el col·lectiu podría tenir relació amb l'aigua: mariners, pescadors...

    Ja estem fent el compte enrera. A les fotos se us veu més que contents.
    Una abraçada des de Guissona,

    Tere i Ramon / Dolors i Jaume

    ResponElimina