Estadísticas

dissabte, 13 de juliol del 2013

Primer dissabte de colònies i per tant, primera discoteca!

Aquesta vegada no heu estat gaire encertats a l'hora d'endevinar la sabata! La protagonista d'avui era la bota d'aigua i el col·lectiu a treballar, els infants!






Un dia més, a la colònia hem tingut un dia ple de diversió. Ens hem despertat ben d’hora i hem descobert com amb unes bones botes d’aigua podem fer front a un bon xàfec!
Com no podia ser d'una altra manera, el primer dissabte de colònies al matí ens hem embrutat ben bé amb la “gimcana guarra”. Això sí, després ens hem netejat a fons. 







 A la tarda hem participat a l’antirronya i hem deixat les habitacions netes com una patena! Les cuineres i intendents ja s’han encarregat de revisar que tot hagués quedat ben net i han puntuat cada habitació.
I després de repartir els premis, aquesta nit toca una mica de marxa pel cos i tots disfressats anirem cap a la discoteca!

Aquesta petjada que us mostrem a continuació és la de la sabata que treballarem demà, que ja us avancem que serà un dia molt i molt especial i ple d'emocions!! Per què? Us haureu d'esperar al post de demà! Bona nit i feliç dissabte :)











1 comentari:

  1. Bona nit!!!
    Potser demà toca treballar les sandàlies i el col.lectiu té alguna relació amb l´aigua:pescadors....
    Esperem que vagi molt bè la disco...Ja ens contareu demà.
    Una abraçada des de Guissona,

    Tere i Ramon/Dolors i Jaume

    ResponElimina