Estadísticas

diumenge, 14 de juliol del 2013

Primer i emotiu diumenge de colònies: 25 anys de servei!!

Bona nit!! Disculpeu el retard avui en aquest post, però ha estat un dia molt mogudet!! Ja us vam avançar ahir que seria un diumenge especial i es que hem fet un petit homenatge al Borges, la Mercè i la Maria que fa 25 anys  (25!!!!!!!!!!!!) que pugen a colònies, l'un com a intendent i les altres com a cuineres!
25 anys de dedicació, d'amor, de treball desinteressat, de SERVEI, un valor que intentem inculcar a diari als acampats i acampades. Uns parlaments, un vídeo, un recull fotogràfic, unes samarretes commemoratives i un dinar de germanor per agrair a aquestes tres persones que veieu a la fotografia tot el que han fet durant aquests anys.


Però el que no s'esperaven és que els antics monitors, cuineres i intendents que han passat per la colònia al llarg d'aquests 25 anys també vinguéssin a celebrar-ho! No hi ha pogut ser tothom, però ens hem aplegat una bona colla i és clar, avui calia una olla ben gran!




La petjada d'ahir corresponia a una espardenya, però és clar, n'hi ha de molts tipus i per tant era molt difícil d'endevinar i de fet ben bé tampoc era la que correspon a la que volíem treballar avui, aquesta que us mostrem. I per què? Doncs perquè avui, el col·lectiu a treballar és el de la gent gran o gent de la tercera edat.





Avui de bon de matí, quan ens hem llevat semblava que ens havíem transportat uns quants anys endarrere.  Bastanist s’ha convertit en un poble tradicional de l’edat mitjana on tothom anava vestit d’època i el més important no hi havia llum a la casa!! Està clar, en aquelles èpoques no hi havia electricitat! Per sort, al cap de poca estona ha aparegut un personatge savi i amb uns quants anys a la butxaca ens ha ajudat a resoldre el problema de la llum.




Amb la claror de la llum hem pogut preparar l’eucaristia del migdia en la que tots hi hem tingut protagonisme, especialment però, com us dèiem, el Borges, la Mercè i la Maria.


Per continuar amb la saviesa de l'experiència dels anys, a la tarda hem fet de científics amb una gimcana plena d'experiments ben divertits i curiosos. Ara, la pluja ens ha obligat a fer-ho a cobert! 











Per acabar el dia ens espera un foc de camp i el moment de recolliment amb aquest conte:








Després d’un dia tan intens en el que les espardenyes ens han acompanyat, ara només ens fa falta descalçar-nos i posar-nos a dormir tot pensant quina sabata ens acompanyarà el dia de demà. Serà un dilluns d'excursió a la Seu d'Urgell!












1 comentari:

  1. Joan i Núria pares del Marc15 de juliol del 2013, a les 10:06

    Moltíssimes felicitats al borges, la Mercè i a la Maria per aquests 25 anys de dedicació a la colònia!!!!

    ResponElimina