Estadísticas

dimecres, 10 de juliol del 2013

Tercer dia de colònies!


Tal i com alguns ja havíeu endevinat, la sabata protagonista d'avui era l'esportiva o bamba o ket, digueu-ne com vulgueu! I el col·lectiu, és clar, els esportistes!

De bon matí hem començat dividint la colònia en dos grups: les bambes i els kets. Els dos equips han participat a les Olimpiades 2013 de Bastanist!
Durant el matí, cada equip ha preparat la seva pròpia bandera, un crit de guerra i la seva vestimenta. Un cop acabat tot el que havien de preparar,  ho han ensenyat a la resta de la colònia. I amb aquestes fotografies us ho ensenyem també a tots vosaltres!




A la tarda, després de descansar una mica, jugar a pedretes, escriure cartes, etc,  hem fet les Olimpíades 2013 de Bastanist amb proves com els 100 metres llisos, salt de llargada, voley, tir de pes, etc. 

A la nit,  repartirem les medalles d’Or i plata als equips participants. Després, com sempre, visita a la verge de Bastanist per acomiadar el dia amb una reflexió, uns cants i també, amb aquest conte:















I demà, primera excursió d'aquestes colònies! Sabent això, segur que amb aquesta petjada que us mostrem, també podreu endevinar la sabata que centrarà les activitats de demà!




7 comentaris:

  1. Creiem que és una sabata de muntanya: "xiruca". Endavant amb la bona sintonía i el blog del sabater. Salutacions des de Guissona: amb pluja, però amb ganes de fer conversa bloquera.

    Dolors i Jaume

    ResponElimina
  2. Aquest cop es tracta de la xiruca.Cada dia mirem el blog i volem felicitar-vos!!És genial!! Una abraçada per tots i especialment pel Miquel.

    Ramon i Tere

    ResponElimina
  3. Avui si!!! ès una xiruca,estic molt contenta de poder seguir cada dia el que feu (sembla que no està tan lluny).Una abraçada per la Laura i disfrute-ho FORÇA!!!

    ResponElimina
  4. Hola! Doncs sí, us confirmem que la sabata protagonista d'avui és la xiruca! Però us falta endevinar quin col·lectiu treballem! Aneu pensant que a la tarda, com cada dia, nova entrada amb tota la informació!

    ResponElimina
  5. Joan i Núria pares del Marc Hernández11 de juliol del 2013, a les 12:20

    Doncs si avui toca excursió us haureu de calçar unes bones xiruques com les de la petjada.. I el col·lectiu a treballar sereu vosaltres mateixos, els excurcionistes.

    ResponElimina
  6. I si el senyor te diu que tiris una bomba nuclear per exterminar el món tu agafes i amb els ulls tancats la tires, es a dir tot el que prediquen s'ha de seguir a raja tabla.

    P.D: esteu sonats o que????? no tot en aquesta vida es la religio, s'ha de tenir una mica de sentit comú i no seguir les predicacions a raja tabla ja que aixo es mes fanatisme que una creenza.

    ResponElimina
  7. Bona tarda. En primer lloc, volem deixar clar que l'ideari dels nostres esplais i per tant les activitats que organitzem, no són en cap cas promotores de cap tipus de fanatisme. D'altra banda, en les reunions prèvies a les colònies, expliquem obertament als assistents que cada nit es realitza un moment de recolliment a l’església. Un moment de silenci on repassem la jornada a través de fotografies i on fem un moment de reflexió amb els contes que us anem publicant i que acabem sempre amb un cant de bona nit.

    En relació amb el comentari que hem vist sobre aquest conte hem de dir que cal interpretar-lo i que en cap cas s'ha d'agafar en sentit literal. Amb la frase "talla la corda que et sosté" doncs, el que cal interpretar és que sovint tenim impediments a la vida que no ens permeten avançar i cal "tallar-los". Moltes vegades estem a punt d'aconseguir una cosa, o busquem desesperadament una resposta que en realitat tenim molt a prop ("estava a tan sols dos metres del terra"). És llavors quan cal saber "tallar" aquests lligams, entrebancs, obstacles que ens impedeixen aconseguir el nostre objectiu.

    Esperem que s'entengui ara la intenció d'aquest conté. En tot cas, si us voleu identificar podrem aclarir-vo personalment qualsevol dubte que tingueu sobre l'ideari i metodologia de treball que seguim.

    ResponElimina