Estadísticas

dilluns, 8 de juliol del 2013

Primer dia de colònies!!



Hola a tots i totes!
Ja som finalment a la nostra estimada casa de colònies de Nostra Senyora de Bastanist!
Us anirem informant diàriament des del nostre blog durant aquests 14 dies.
Tots estàvem emocionats pel viatge i teníem moltes ganes d'arribar als peus del Cadí! Els acampats han trobat el seu monitor...s’han lligat bé el calçat i han partit cap a Bastanist. Aquí en podeu veure una imatge!




Un cop hem sigut tots a lloc, hem dinat, rigut i jugat per conèixer així tota la colònia. Hem fet  recordatori de les normes i ràpidament ens hem començat a adaptar! A la nit, els monitors representarem el centre d'interès d'aquest any: les sabates!! De ben segur que ningú s'espera que una cosa tant essencial com una SABATA ens acompanyi durant catorze dies per la Cerdanya! En primícia us oferim el vídeo de presentació del centre d'interès!

Com ja sabeu, cada nit fem un moment de recolliment i pregària. A continuació us oferim, en imatges, el conte que treballarem aquesta nit.






 
Quina sabata creieu que serà la protagonista demà? Us en deixem la petjada, a veure si ho endevineu!


Som-hi que ara comença el millor, amb il·lusió!!

2 comentaris:

  1. Meritxell ( mare de la Laia Talarn )8 de juliol del 2013, a les 21:40

    Quina sort que tenen els nostres fills/es de poder venir a Bastanist !! Són uns privilegiats ja que a més a més de tenir monitors tenen educadors.

    Que tingueu una molt bona estada a la Casa i doneu records a la Laia !!

    ResponElimina
  2. Hola! El lleure forma part de l'educació no formal i per això, principalment el que intentem és educar i transmetre valors. La via, intentem que sigui el més entretinguda possible. Moltes gràcies als pares, mares, familiars... per confiar en nosaltres i en la nostra tasca. Una abraçada de l'equip de monitors/es!

    ResponElimina