Estadísticas

dijous, 11 de juliol del 2013

Quart dia de colònies i primera excursió!



Hola a tots i totes de nou!

Com molt bé heu dit alguns, la sabata d'avui era la xiruca i els col·lectius a treballar, els esplais i els caus!


Avui ha estat el  primer dia d’excursió!! Els grans s’han aixecat ben d’hora ben d’hora per anar fins a Gòsol on avui faran nit  per pujar demà al cim del Pedraforca.



Els mitjans han estat els segons més matiners! Tocava ruta per la Cerdanya, des de Montella fins a Alp tot passant per Santa Eugènia, Bellver i molts altres pobles! Demà aniran a Isòvol i a l'hora de dinar ja seran a la casa.





Finalment els més petits de la colònia han començat a fer camí direcció Bar. Abans de marxar però se'ls ha repartit una xiruca de paper a cada acampat: unes amb la inicial E i les altres amb la C, amb aquesta separació de grups hem realitzat diferents activitats, hi ens hem adonat que tots pertanyem al mateix col·lectiu tan si ens sentim Esplai o Cau, el nostre lema es passar-ho bé amb els amics, gaudir de la natura i créixer com a persones. Una reflexió que els altres grups han fet tot caminant.



A la tarda els més petits han jugat, ballat i fins i tot han conegut dos gossos!!

Avui abans d'anar a dormir la reflexió la farà cada grup (petits, mitjans i grans) en els seus respectius llocs d'excursió. Així, abans d'anar a dormir es llegirà als nens la història del Kilian Jornet (una història d’amor entre la naturalesa i la autosuficiència).

I demà...


5 comentaris:

  1. Descalços?
    Estem ben intrigats.....
    Gràcies per mantenir-nos tan ben informats!
    Felicitem al blocaire per la sàvia resposta a l'anònim.

    Dolors i Jaume

    ResponElimina
  2. Joan i Núria pares del Marc12 de juliol del 2013, a les 11:26

    Suposo que descalços no anireu gaire lluny perquè si no... pobres peus!!!!!
    I sobre l'anònim només dir-li a qui hagi sigut, que estem tranquil·lissims en haver confiat el nostre fill a aquests monitors/es a qui tant estimen el que fan, no per fanatisme si no per convicció del que fan.

    ResponElimina
  3. hola,bon dia a tot.hom.Dona bo de veure aquestes cares rialleres i satisfetes quan s arriba al cim,esteu tots molt guapos i guapes. Gràcies a tot l´equip que fa possible aquestes colonies que tan ens agraden.Molts records,salut i petons.Una forta abraçada a l`alba i a les meves parentes.

    ResponElimina
  4. Molt bones a tots i a totes!!!
    Per les cares de satisfacció que feu segur que l'excursió ha anat de conya.El temps se us porta be? esperem que si.
    Moltes gràcies per aquest blog, es fantastic seguir-vos cada dia, el nostre petit Guillem sort en té, troba molt a faltar al seu germà Adrià.
    Molts petons i abraçades.

    Juli, Marissa i Guillem

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pels vostres missatges de suport! El vostre entusiasme i recolzament ens dóna força per tirar endavant amb la nostra tasca en la qual hi creiem, i molt!

    ResponElimina