Estadísticas

diumenge, 21 de juliol del 2013

Últim dia de les Colònies Bastanist 2013


Avui, l’últim dia, ha sigut un dia especial, un dia d'abraçades, de petons, de comiats, d'alguna llàgrima i d'una gran felicitat per aquestes dues setmanes d'estada a les colònies de Bastanist.

La sabata d'avui era la sabata clàssica d'home. 



Sense excepció, tota la colònia s'ha dedicat a ordenar les seves sabates i posar-les dins la motxilla. Després, els acampats i monitors, tot i els nervis de la imminent arribada dels pares, hem fet l’assaig de cants. A mig matí, Bastanist s'ha anat omplint a mesura que arribaven les famílies i llavors, tots junts, hem anat a l'Església a celebrar l'última eucaristia de les colònies. Hem pogut mostrar als pares totes les cançons apreses, totes les ofrenes, contes i altres activitats preparades i finalment, l’himne que ens ha acompanyat durant tots aquests dies.

Tot seguit les famílies s’han anat recollint en els diferents espais de la casa per dinar. Els monitors, amb molt d’entusiasme, hem beneït una per una totes les taules, desitjant un bon profit! Un cop acabat el dinar, hem fet algunes danses i jocs tots plegats. També hem fet un sorteig, alguns han tingut sort! Per acabar, ens hem acomiadat tot cantant el mític hora dels adéus i l’himne de colònies 2013.






Ara, un cop cadascú és a casa seva segur que moltes sensacions i sentiments ens passen pel cap. Per una banda, estem contents de ser a casa però per l’altra quan demà ens aixecarem segur que trobarem a faltar moltes coses! Des del bon dia dels monitors envoltats dels amics, fregar els plats al carrer, fer serveis (potser alguns només!), jugar a pedretes al temps lliure, cantar davant de la casa, tenir tot el dia ple d’activitats preparades i veure els monitors fent teatre, recollir-nos a l’Església a la nit per fer la pregària. Caldrà esperar a l’any vinent per tornar a viure-ho, però encara que ara no ho sembli segur que passarà volant!

Moltes gràcies a tots aquells que ens heu seguit dia a dia mitjançant el nostre bloc i sobretot agrair la confiança que dipositeu en el nostre equip. Sense, aquestes colònies no serien possibles.

Moltes gràcies,
L’equip de monitors/es, cuineres, intendents i Muten. 

2 comentaris:

  1. Joan i Núria pares del Marc Hernández21 de juliol del 2013, a les 21:24

    Moltíssimes felicitats a tots els monitors/es, intendents, cuineres i al mossèn per tot el seu treball desinteressat per a que els nostres fills puguin disfrutar d'aquesta colònia. Molt especialment a la Maria Trepat i a la Sandra (el Marc no se'n recorda del cognom...)!!! El Marc és la primera vegada que marxa de colònies i ens ha dit que s'ho ha passat SÚPER BÉ!!! Per tant, ens trobarem l'any vinent!!!
    Moltíssimes gràcies a tots/es!!!!

    ResponElimina
  2. Isidre i Meritxell ( pares de la Laia Talarn )22 de juliol del 2013, a les 17:58

    Ahir per segon any consecutiu vam pujar a Bastanist a buscar la Laia, teniem moltes ganes de veure-la després de 15 dies !!! Va ser un dia molt emotiu, un dia fantàstic, amb gent fantàstica, en un lloc fantàstic. I vam poder tornar a comprovar que sí, que la nostra filla té raó, que Bastanist té una màgia especial.

    Moltes gràcies a tots els que féu possible que aquestes colònies funcionin tan bé.
    Ens tornem a veure, si Déu vol, l'any que ve !!

    ResponElimina