Estadísticas

divendres, 19 de juliol del 2013

Dotzé dia de colònies!


La petjada d’ahir a la nit, que ens donava la pista pel que seria el dia d’avui, no va ser gaire fàcil! Tot i això, avui a Bastanist hem estat compartint el dia amb la sabata catalana.



De bon de matí, el fill de la sabateria ens ha posat a tots una trampa: ha perdut i amagat un parell de sabates catalanes que una parella de sardanistes venien a comprar. Pobres sardanistes, ens han dit que demà tenien un concurs molt important i sense espardenyes no podran ballar si no les trobem! 
Durant el matí, hem fet una gimcana on hem realitzat tot tipus de proves. Hem ballat sardanes, hem après a posar-nos una faixa de casteller, hem après moltes de les tradicions catalanes, hem pintat una senyera... i al migdia, entre tots, hem fet una cercavila amb capgrossos, gralles i caixes on ens ho em passat d’ allò més bé! Hem celebrat la nostra pròpia Festa Major de Bastanist! 



Després d’haver descansat una estona durant el temps lliure, els acampats i acampades han representat llegendes i històries de Catalunya. Entre tots, hem recordat aquests historietes que tants cops ens han explicat i a la vegada, hem rigut molt! Són tots uns artistes! 

I finalment, a la nit, els nens i nenes agafaran moltes forces i passaran pel passatge del terror. Els acampats i acampades hauran de ser valents i aconseguir el parell de sabates catalanetes que el fill de la sabateria ens havia amagat. 

Durant tot el dia ens ha acompanyat la nostra cultura catalana, avui hem fomentant la cohesió de grup i al vespre reflexionarem sobre com ajudant-nos entre tots, aconseguim tot allò que ens proposem. 


Aquí us deixem la petjada de demà.


2 comentaris:

  1. Molt bona nit a tots,aprofiteu que aixó s'acaba!!!!!! Nosaltres creiem que la petxada és la sabata de taló!!!!! Esperem encertar-la avui que mai ho fem

    ResponElimina
  2. Molt bones, ja som al tram final, demà será com arribar als camps elissis "tour". La d'avui també diem que és la sabata de taló, la de senyora elegant. Una abraçada a tots/es.
    Jaume i Dolors

    ResponElimina