Estadísticas

dimarts, 16 de juliol del 2013

Novè dia!! El dia al revès !!


Que tocarà demà??



Avui hem anat a Menorca!! Sí, sí, a Menorca!! Hem passat de muntanya a platja amb un tres i no res! I per si no fos poc, el dia ha estat ben diferent. A més d’agafar l’avió, pasar per la duana i banyar-nos a la platja, el dia ha estat completament al revés!

Ens hem aixecat desitjant-nos una bona nit i hem anat a fer la pregària. Quan s’ha acabat, hem anat a sopar i a fer un divertidíssim foc de camp.




 
Després, aprofitant que estàvem a Menorca, hem anat a canviar-nos per refresca’ns a la platja! Quan ja estàvem ben descansats, hem anat a dinar i quan hem acabat, hem fet l’activitat de matí, on hem pogut anar a una fira artesanal de la illa i comprar-nos algun record.

Abans d’anar a esmorzar, anirem a netejar la casa per deixar-ho tot a punt i poder marxar demà ben d’hora d’excursió. Ah, i a més de gaudir d’aquest “mini-viatget” per la illa, hem après la historia d’on provenen les típiques sabates de Menorca: les AVARQUES !! Perquè avui hem treballat el col·lectiu dels artesans.



Quin caos, no??!! Doncs no, perquè avui hem fet el dia al revès, és a dir, el dia ha començat com si fos la nit i acabarà com si fos el matí.

1 comentari:

  1. Genial!
    Cada día ens deixeu bocabadats. La narració de les pues de l'eriçó és molt bonica.

    i el calçat d'avui sembla de mudar. S'endevina un taló alt i prim. El col'lectiu potser és les dones. Esperarem impacients la resposta.

    A reveure,

    Dolors i Jaume

    ResponElimina