Estadísticas

dissabte, 20 de juliol del 2013

Última nit!!!



Bona nit!!!

Com alguns havíeu dit, avui la protagonista era la sabata de taló i el col·lectiu a treballar, les dones!




Avui els acampats i acampades s’han alçat amb més força que mai, sabien que els esperava un gran dia ple de màgia i emocions!
L’objectiu que hem intentat transmetre’ls ha estat la igualtat de gènere en termes de valors. Així, doncs, el dia ha funcionat entorn a aquest tema.
Abans d’esmorzar, els monitors, hem fet una representació que tractava sobre la igualtat de gènere. En ella unes noies es compraven unes sabates de taló en una sabateria. Al sortir es trobaven amb uns nois que volien jugar un partit de futbol, però que les infravaloraven pensant-se que elles no serien suficient bones per formar part de l’equip. Les noies els han demostrat que poden ser bones jugant a futbol. Els nois, després d’un gran partit amb les noies, finalment han decidit sortir de festa amb elles. Així doncs, la representació ha demostrat que els dos sexes són importants i que cap d’ells ha de ser subordinat. Després d’una gran representació per part de l’equip de monitors/es hem esmorzat com uns reis i reines. Les cuineres fan uns menjars que us en lleparíeu els dits!!!!
I amb la panxa ben tipa, com cada matí, hem realitzat els serveis de la casa per deixar-ho tot ben net.
L’activitat de matí ha consistit en fer neteja i preparar-se les maletes perquè demà ja marxem tots cap a casa, QUINA PENA, LES COLÒNIES JA S’ACABEN!!!
Quan tot ha estat enllestit, hem anat a dinar. Abans, però, hem cantat i ballat al ritme de la cançó de dinar. Ja ho veieu ens ho passem genial a cada moment!!!!
L’activitat de tarda ha estat especial, avui hem fet COMPETICIONS!!!!!! Els acampats/des s’han apuntat a la que més els agradava (futbol, pedretes, massatge, jocs tradicionals…) sembla ser que els encanta!!!!
Cap al vespre hem dut a terme la revisió en petits grups, per dialogar sobre que els ha semblat el dia.
Ara ja tant sols ens queda acabar el dia de la millor manera.  Els nens/es estan tots ben guapos i clenxats esperant per entrar a la DISCO BASTANIST, on a més de moure l’esquelet al ritme de la música gaudiran de petites representacions que els monitors realitzaran. Els espera una gran nit.
 QUE EL RITME NO PARI !!!!!!!!!!

I demà...


Recordeu que l'hora per venir dema a la casa de colònies és a partir de les 11 del matí. A les 12 hi haurà, com sempre, la celebració de l'eucaristia.

Una abraçada!

3 comentaris:

  1. aquestes són les sabates per fer el cami de tornada...

    FIns demà i felicitats per la bona feina!
    Salut i visca la terra!

    Jaume i Dolors

    ResponElimina
  2. moltes gracies per tot sou fantastics, el blog com cada any un 10. fins dema i felicitats.
    pares i germa de l'adria jimenez march.

    ResponElimina
  3. Després de recollir la nostra filla a Bastanist, per primera vegada, volem felicitar a tots els monitors, intendents, cuineres i al Mossèn, per l'excel·lent organització d'aquestes colònies.
    Gràcies per haver cuidat dels nostres fills tant i tan bé durant aquests catorze dies.
    Esperem retrobar-nos ben aviat...

    Família de l'Alba Fustegueres

    ResponElimina