Estadísticas

divendres, 12 de juliol del 2013

Cinquè dia de colònies i tornada de la primera excursió!



Avui és el dia sense sabata, és a dir, com alguns havíeu endevinat, anem descalços! Però tranquils tots que és en sentit figurat! NINGÚ HA CAMINAT DESCALÇ!! El col·lectiu que hem treballat avui és el de la pobresa.


Després d’haver passat la primera nit fora de la casa de colònies, ens hem llevat molt matí i hem acabat de preparar les motxilles per continuar les respectives excursions. Durant l’esmorzar ens hem trobat amb la sorpresa que no sempre és tan fàcil aconseguir certes coses quotidianes: hem hagut de bescanviar alguna pertinença pel nostre esmorzar. 

Amb la panxa més plena, hem començat a fer camí. El petits han tornat cap a la casa de colònies des de Bar.
Els mitjans han tornat des d’Alp. Aquí els podeu veure!







I els grans, han fet el cim del Pedraforca!






Per grups hem anat arribant a la casa i ens hem retrobat amb tota la colònia, desprenent-nos de tota la ronya i endreçant motxilles. Encuriosits per les aventures dels companys, hem aprofitat per compartir les anècdotes de les sortides en el temps lliure.

Durant la tarda, ens hem reunit per grups (petits, mitjans i grans) per poder realitzar l’activitat de tarda: el joc de les desigualtats. Aquesta activitat ens ha servit per poder reflexionar, ja que cada grup disposava de diferents recursos. Així, hem pogut posar de manifest que no tothom compta amb les mateixes oportunitats, tampoc els infants.



I aquesta nit toca representació amb "El sabater i els petits follets"! Després, serà el moment de la pregària amb aquest conte:






I la sabata de demà... L'endevineu?











3 comentaris:

  1. Suposo que demà toca la sabata de descans!!!!!! Descanse-ho forçai disfrute-ho molt de les vistes i la companyia. FINS AVIAT!!!!!!



    PARES I GERMANS DE LA LAURA CASTELLÀ

    ResponElimina
  2. Jo també penso que demà toquen uns descansos, però i si són unes ballarines per anar al ball??

    ResponElimina
  3. té la pinta de ser un calçat molt estiuenc: sandàlia, menorquina....
    Ara toca descansar de la caminada....
    El col.lectiu per treballar pot ser els artesans....

    Jaume i Dolors ( pares de Roger Bernaus)

    ResponElimina