Estadísticas

diumenge, 16 de juliol del 2017

FESTA DE GRADUACIÓ DE HOGWBAST - Diumenge 16 de juliol

Hola famílies!!!!!!!

Avui és l’últim dia de l’escola de Hogwbast, estem molt contents i orgullosos dels encanteris que hem après fins arribar-nos a convertir en grans mags.
Avui hem rebut la visita de les famílies, que ens ha fet molta il·lusió.
Hem començat amb una representació del director de l’escola Hogwbast i conjuntament amb els cinc professors hem creat l’encanteri de la il·lusió, que ha esdevingut a partir de l'agrupació dels altres valors. Finalment, dins de l’olla ha sortit una fumera blanca representant que la unió de tots els valor: màgia blanca, la bona.

A mig matí han anat arribant les famílies i hem creat un retrobament moooooolt màgic!!

Hem assistit a l’eucaristia com cada diumenge i seguidament hem anat a dinar, mentre els monitors passaven a beneir les taules. 

Per finalitzar el dia, hem fet una sèrie de jocs davant de la casa tots junts, acabant amb la dansa de l’hora dels adéus.
Aquests muggis s’han acabat convertint en uns verdaders mags, així doncs podem dir que hem deixat l’escola de Hogwbast plena de màgia.

Aquí us deixem amb el recull de fotos del dia d'avui. 












Només ens queda agrair a tots vosaltres, acampats i famílies, la confiança dipositada per tal de poder seguir amb aquest gran projecte anomenat colònies Bastanist! 
Moltes gràcies i fins l'any vinent!

Equip de monitors/es


2 comentaris:


  1. Moltíssimes gràcies a tots vosaltres per haver fet viure a L'Anna Bonjorn uns dies al•lucinants.Avui ha sigut un GRAN dia on les emocions han estat florint per sobre la pell i desprès de tots aquests dies que hem estat sense ella que ens digui l'Anna que l'any que ve hi vol tornar i no s' ha pensat ni un segon la resposta o aixó ens fa veure lo be que seu ha passat i per sobre de tot els valors que ha aprés.
    Moltes GRACIES amb majúscules i fins l'any vinent..comença en compte enrrera..tic..tac..tic..tac..

    ResponElimina