Estadísticas

dilluns, 14 d’agost del 2017

presentació del curs de Community Management de Bastanist

Benvolgudes famílies! Encetem el bloc de les Colònies Joves des de Bastanist. Avui hem viscut un dia molt intens de retrobades de vells amics i altres per fer. Un cop arribats a Martinet, hem realitzat la, ja clàssica, caminada fins la casa de colònies que tots portem al cor. Però bé, aquest cop amb una disfressa ben diferent, hem arribat a la Universitat de Bastanist i més concretament, al Campus del Cadí on hi passarem uns dies de curs... Un cop allí ens hem pres temps per dinar entre converses, paisatge bonic i records, hem preparat el llit i armari per aquests dies.

 Durant la tarda ens hem convertit en youtubers i cadascú de nosaltres ha gravat el seu vídeo de presentació en un lloc especial de Bastanist. Al vespre, després de sopar hem assistit a l’acte de presentació del curs de Community Management de Bastanist on ens han donat la benvinguda i explicat que cada dia celebrarem un DIA INTERNACIONAL i ho farem a través de diferents xarxes social però d’una manera ben diferent a la que estem acostumats... A veure què tal de bé se’ns dóna!! Al acabar la presentació ens hem dirigit al que serà l’espai de reflexió i avaluació de cada dia: el twitter.


 I per avui ho deixem aquí. Molt bona nit!













2 comentaris:

  1. Uiiii...això promet. Gaudiu molt del lloc i sobretot de la companyia!! Moltes felicitats a l'organització ...sou genials!!!
    A veure per a quan un curs d'aquests per a pares que necessiten reciclar-se.
    Molta sort!!!

    ResponElimina
  2. Bon dia soc el Marçal Niubó , feliciteu a la Mireia Niubó de part de tota la familia.
    Que vagi molt bé

    ResponElimina