Estadísticas

dijous, 17 d’agost del 2017

Dijous, 17 de juliol - DIA INTERNACIONAL DE LA NATURA





Bona nit famílies i amics!

Avui hem seguit celebrant el Dia Internacional de la Natura amb la nostra tasca com a membres de la comunitat del Wikiloc. De bon matí, llibreta, càmera, brúixola en mà ens hem enfilat seguint l’itinerari. Un cop allí hem fet un bon esmorzar i hem tornat a baixar cap al santuari. Des d’allí, i acomiadant-nos fins una altra de la Vall de Núria, hem baixat pel camí vell de Queralbs passant per uns espais preciosos d’ombradiu i de salts d’aigua.
Un cop arribats a Queralbs hem seguit camí fins al proper poble, Ribes de Freser on l’equip de cuina - intendència ens ha portat un dinar per llepar-nos els dits. Després hem emprés el nostre viatge sostenible en transport públic: el tren. Aquest ens ha dut a Puigcerdà on hem gaudit d’un bon temps lliure vora el llac.
Un cop arribats a Bastanist, ben nets i sopats, hem realitzat el joc de taula Wikinatura on a través de diferents proves hem aconseguit fer la ruta traçada. Abans d’anar a dormir hem fet la vetllada “Roba estesa” on hem posat a l’estenedor diferents preocupacions i entre tots els hi hem buscat una possible solució.

Que descanseu!

Nosaltres així ho farem! Bona nit!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada