Estadísticas

dimecres, 16 d’agost del 2017

Dimecres, 16 d'Agost - DIA INTERNACIONAL DE LA NATURA




Bona nit famílies!
Avui i demà celebrem els Dies Internacionals de la Natura a través del Wikiloc. Ens hem llevat ben d'hora ben d'hora per tal de començar la nostra aventura excursionista cap a Núria. Els monitors/es ens han informat que durant aquesta excursió tenim una gran resposabilitat, ja que ens convertirem en senderistes i realitzarem un wikiloc entre tots, definint l'espai, el recorregut, fotos, situació gerogràfica,... 
Des de l'estació d'Er-Puigmal ens hem començat a enfilar a través de la pista cap al sender que ens ha dut fins al Puigmal. El cim ha valgut molt la pena, ja que a 2.914 metres hem pogut gaudir d'unes esplèndides vistes panoràmiques. 
Un cop descansats hem començat el descens cap a la Vall de Núria passant per la Coma de l'Embut, el Pla de l'Ortigar i finalemnt el bosc de St. Gil fins arribat al Santuari de Núria. Un cop allí hem fet una bona migdiada al llac. 
Durant la tarda hem aprofitat per conèixer els elements sagrats del santuari com la creu, l'olla i la campana, elements per obtenir el do de la fertilitat. També hem fet alguns jocs de confiança i cohesió de grup.
Hem acabat la jornada fent-nos un bon sopar i gaudint-lo després entre tots.
Abans d'anar a dormir hem fet una vetllada de pensament per a un món millor el qual ens ha acostat a Wangari Maathai i a la seva contribució al desenvolupament sostenible, a la democràcia, a la igualtat i a la pau. 

I apaa!!! Silenci que demà toca tornar a matinar per baixar fins a la Vall de Ribes.

Petoooons!!!






















BONA NIIIIIIIT!!!!!!!

2 comentaris:

  1. El del gorro blanc sota la creu del cim...que el coneixeu? Que és un premonitor nou? Je, je....

    ResponElimina
  2. Bona nit a tots!
    Quins dies mès intensos esteu tenin, el cim avui sembla que ha estat perfecte per la cara que fan tots! Sobretot el del gorro blanc Carme.
    Ens veiem diumenge!

    ResponElimina