Estadísticas

dissabte, 8 de juliol del 2017

HERBOLOGIA II - Divendres 7 de juliol

Bona nit famílies!

Avui al matí ens hem llevat ben d’hora ben d’hora per poder emprendre el segon dia d’excursió. Els petits hem anat a descobrir la Casa de l’holandés i hem conegut la seva misteriosa història... 





Els mitjans hem fet la ruta de tornada a la casa sumant a la nostra col·lecció de pobles : Ansovell.  La ruta del Baridà ha estat una ruta molt bonica.


Els grans hem fet el cim del Puigpedrós ben de matí i hem pogut gaudir d’unes vistes precioses i d’un deliciós dinar durant el camí de tornada.






Tots els acampats hem arribat amb molt d’orgull a la casa de colònies per haver superat aquesta gran aventura amenitzada amb una classe magistral d’herbologia màgica amb la professora Ms. Hol Andis. En aquesta assignatura hem après a compartir, conviure i ajudar-nos els uns als altres i també a invocar l’energia de la natura a través dels nostres coneixements sobre les plantes màgiques i medicinals... Qui ho hagués dit que les ortigues xafatorum tindrien propietats curatives?


Al vespre hem presenciat una representació amb titelles i hem invocat l’energia de la naturalesa amb l’encanteri de Paxamama Paxamac Wandanxu.

Ens esperen mil encanteris i mil sorpreses més encara!! Per tot això i per regenerar energies, anem a descansar!   

Us estimem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada