Estadísticas

divendres, 7 de juliol del 2017

HERBOLOGIA - dijous 6 de juliol

Hola, hola famílies!!!

Un dia més, la màgia forma part de nosaltres i dels nostres dies i avui toca posar en pràctica les nostres habilitats d’excursió! 
















Avui els més petits de la colònia hem anat a ESTANA, que bonic és. 


Durant el camí hemconegut una mica més la natura i ens ho hem passat d’allò més bé.





Quan hem arribat a Estana hem fet una gimcana per descobrir on era l’Aloe Vulgaris, una planta que ho cura tot, la qual necessitàvem perquè el Jimmy Popotter s’ha fet mal al peu i l’hem hagut d'ajudar a buscar-la, ja que a Bastanist no n’hi ha. 
Hem aprofitat també per fer una nova superdansa!!


Un cop berenats hem tornat a la casa de colònies ja que hem canviat l’espai de dormir; avui acampem a la sala de jocs gran de la casa de colònies, serà una aventura ben diferent. Abans d’anar a dormir hem fet un joc molt divertit i les monitores ens han explicat un conte per anar a dormir.



Els acampats de mitjans ens hem aixecat ben aviat per posar-nos en marxa i fer la Ruta del Baridà, on hem passat per pobles com Estana, Querforadat i Cava, el lloc on ens hem quedat a dormir.





Així oncs, durant el matí mentre caminàvem, hem anat recol·lectant diverses plantes autòctones, segons el nom de la planta que tenien a una targeta que prèviament els han donat.





Seguidament, ja a Cava hem carregat energies amb un bon dinar preparat des de la casa i hem tingut una mica de temps lliure i a la tarda totes les plantes recollides han significat un valor que hem pogut trobar, o no, durant la sortida i així cada nen ha omplert el seu farcell amb les plantes i el seu valor corresponent.






Per fer la tarda més completa, hem jugat a varis jocs i ens ho hem passat d’allò més bé!! Abans d’anar a dormir hem escoltat un conte que ens ha fet reflexionar i anar a dormir d’allò més tranquils.


I per últim els acampats del grup de grans hem estat caminant molt per arribar a un indret privilegiat: el Refugi de Malniu amb unes vistes precioses de la Serra del Cadí i una mica més a prop del cim del Puigpedrós on pujarem demà.  
A la tarda hem estat jugant i treballant conceptes de botànica i sobretot observant i gaudint de l’entorn que ens envolta. 







Quin ecosistema més bonic que tenim, però som conscients que cal cuidar-lo més! Per arrodonir més la tarda ens hem arribat a l’estany de Malniu, prop del refugi i hi hem posat els peuets.












Al vespre ens hem fet el sopar, i sí sí, ha sortit boníssim!








Després d’una dinàmica que anomenem EL POT, on hem parlat sobre la importància de la família, de les coses petites que ens importen i sobre la fe. I ja hem anat a dormir directes! 


Demà caldrà matinar per disfrutar del segon dia d'excursió, que ja en tenim moltes ganes.


Molt bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada