Estadísticas

dimarts, 11 de juliol del 2017

VOL - Dimarts 11 de juliol

Com mola això del Bastich!!!


Doncs sí pares i mares, avui hem estat jugant al Bastich i ens ho hem passat bomba!!! 
I us preguntareu, i això, què és? Doncs per arribar a ser uns bons mags, hem de tenir un molt bon domini de les escombres voladores i per això, per anar practicant, avui hem dedicat la tarda a fer un partit de Bastich, el cosí germà del Quidditch, aquell joc que es veu que juguen els mags anglesos.


Però abans de poder pujar a les nostres escombres, durant tot el matí hem hagut de preparar tota l’equipació necessària per a poder-ho fer: que si encanteris, revisió a les escombres, enllestir els barrets de mags, ... Una feinada!!! 




Això sí, a la tarda no hi ha hagut ningú que ens parés! Els tres equips ens hem enfrontat en un partit molt interesant: la fabulosa escombra Nimfus 2000. 
Al final tots hem aconseguit el carnet de manipuladors d’escombres oficial!!!







Des de fa una estona que estem preparant les motxilles i tot el material necessari perquè, com ve sabeu, demà marxem d'excursió! 

Abans d'anar a dormir, dedicarem una estona a fer diferents activitats de relaxació ja que avui ha estat un dia de concentració i molt exercici!


Arreveure pares i mares, germans i germanes, amics i amigues!
Fins demà, us anem informant.



PD: Per cert, deixeu-nos algun comentari, volem saber com esteu per Bellvís, Guissona i també Agramunt!

3 comentaris:

  1. Hola! Sóc la mare de l'Alba Carretero de Bellvís, a veure si li feu una foto que li pugui veure la cara jajajaja, l'enyorem moltíssim!!! Per aquí tot igual, no patiu.
    Ens veiem diumenge!!!

    ResponElimina
  2. Ens en alegrem molt de veure que us ho esteu passant taaaaant be.
    Esperem que us acompanyi el bon temps aquests dies que falten i que pugueu gaudir daquests paisatges tant espectaculars que es veuen a les fotos.
    Encara que ser que L'Anna Bonjorn el diumenge 16 sera un dia molt trist perque marxara (escrit per ella en una carta) per nosaltres sera un gran dia..ja que tenim moltes ganes destrenyela i ferli una abraçada d'os de montanya.
    Per cert soc el pare de L"Anna Bonjorn..
    FINS DIUMENGEEEEEE..!!

    ResponElimina
  3. Soy la madre del Jose Luis de Guissona, estoy encantada de ver el gran trabajo que hacen cada día, felicitarlos!!! por el trabajo que están haciendo. Extrañando mucho a Jose Luis y esperando a que llegue el Domingo para que me cuente todos esos maravillosos encantamientos y juegos y lo bien que se la ha pasado.
    HASTA EL DOMINGO!!!!

    ResponElimina