Estadísticas

dilluns, 10 de juliol del 2017

POCIONS - Dilluns 10 de juliol

Bona nit a tots!

Quin dia hem passat avui! L’assignatura que ens ha tocat ha sigut POCIONS amb el professor Mr. Pilsendor Pradus. Hem après molt i molt. A primera hora hem provat la poció de la saviesa, fa que sàpigues molt de tot, et culturitza! Ara bé... no sabíem exactament quins eren els ingredients i les condicions perquè funcioni. Les paraules màgiques són: Augeresapientiae.


Durant el matí hem realitzat diferents tallers de ciència! Buf! Ha sigut divertidíssim, semblava que estiguéssim en un laboratori de veritat. Els petits han revelat empremtes digitals amb un mètode tradicional, els mitjans han encès una bombeta sense connectar-la a l’electricitat i els grans han inflat un globus utilitzant la respiració dels llevats, entre molts altres experiments. 








Per acabar d’aprendre com ser bons científics hem fet proves d’habilitats molt variades (de lògica, de rapidesa, d’enginy...) per aconseguir que el professor Mr. Pilsendor Pradus ens digués tots els ingredients i condicions per fer funcionar la poció de la saviesa. Això sí, per fer-ho ens hem hagut d'aixoplugar de la pluja de la tarda. 



I abans d’anar a dormir hem aplicat tot el què hem aprés durant el dia. Cada petit grup ha pensat una poció màgica que pot aportar alguna cosa al món. Per exemple, una poció per acabar amb la pobresa, una altra per trobar cura a malalties... i les hem col·locat totes juntes formant “La poció de tots”.




Anem a descansar, a veure quina assignatura ens toca demà!! 



**********COMUNICACIÓ IMPORTANT PER LES FAMÍLIES DE GUISSONA************
Aquelles famílies que no hagueu rebut la carta amb informació referent al proper diumenge dia 16, la podeu trobar a la botiga Fotografia Josefina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada