Estadísticas

divendres, 14 de juliol del 2017

Ja tornem a ser a Hogwbast...

Hola famílies!!!

Avui a Hogwbast, els nostres petits aprenents de màgia han après a combatre les arts fosques, amb l’ajuda de la professora Ms. Cadi Sheirra, considerada una de les millors professores en aquest àmbit arreu de les escoles de màgia de tot el món. Durant el matí, la professora Ms. Cadi Sheirra ens ha ensenyat rituals màgics per combatre les arts fosques, però el professor Mr. Pilsendor Pradus ha dit que són més efectives les seues classes de pocions per tal de contraatacar contra les criatures màgiques.

Un cop donada la classe de danses màgiques hem fet uns tallers per tal de preparar els elements necessaris per ser uns bons mags. Hem elaborat barrets i pocions.
A l’activitat de tarda junts hem fet una fira amb jocs tradicionals màgics on l’objectiu principal ha estat aconseguir els punts necessaris per bescanviar-los per joguines, objectes...

Un cop acabada l’activitat de tarda, al sopar, la professora Ms. Cadi Sheirra ha mort. A Hogwbast s’espera una nit tenebrosa i plena de misteri.

Fins demà no sabrem noves notícies....






1 comentari:

  1. Bon dia!
    Ha sigut el primer any de l'Alba Carretero a les colonies i he de dir que m'ha sorprés moltíssim el munt d'activitats i excursions que heu realitzat, us felicito per la feina feta i pel bloc tant maco que feu, no pareu!
    I ara sí, desitjant i comptant les hores per retrovar-nos amb l'Alba. Fins demà!!!

    ResponElimina