Estadísticas

dissabte, 8 de juliol del 2017

EUFORISCULUS (encanteri de l’eufòria)

Molt bona nit pares i mares dels petits mags!

Avui a l’escola de Howbast han estudiat l’assignatura de les criatures màgiques a càrrec de la professora Cadí Sheirra; però quan aquesta ha volgut presentar-les als acampats...oh, sorpresa, les criatures havien desaparegut!! La professora ha demanat ajuda als acampats i aquests han col·laborat a buscar-les, però no ha estat fàcil ja que han hagut d’embrutar-se amb la gimcana guarra!!








La pluja per això ens ha jugat una mala passada i hem hagut de deixar la gimcana a mitges! Però no patiu, tenim recursos per tot i ens ho hem passat d'allò més be fent jocs interiors!





Una vegada trobades i els acampats ben nets, s’ha hagut de posar ordre a tot Howbast i a partir de l’antirronya l’escola ha quedat ben neta!







I per combatre el mal temps, què millor que mirar una pel·lícula? Com no podia ser d'una altra manera, n'hem vist una del Harry Potter: "La cambra secreta". El temps s'ha arreglat i ens permetrà "sopar a la fresca" davant de la casa. Ara a la nit, els petits mags s’ho passaran d’allò més bé a la discoteca i a més rebran premis  segons la seva habilitat a l’hora d’endreçar l’habitació. Ja us ho explicarem!






Ara bé, les ombres fosques i els misteris segueixen voltant per Howbast...què passarà?

       



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada