Estadísticas

dissabte, 15 de juliol del 2017

Penúltim dia de colònies!

Hola famílies!!!

Avui hem tingut un dia ben estrany... Ens hem despertat alarmats per la petrificació d’una alumna de HowBast, la Briseida Grettel de la casa Ramonclaw. El director de l’escola ens ha explicat que algú ha obert la cambra dels secrets, on s’amaguen les arts fosques que els antics bruixots van amagar abans de morir. Però... qui coneix la cambra secreta? Qui l’ha obert? Ha estat algun professor??? Sabrà on s’amaga la Briseida??



Per descobrir-ho haurem de superar l’assignatura que ens queda pendent: REVELACIÓ. L’art de la revelació és aquell que permet realitzar encanteris que fan dir, o veure, la veritat. Així doncs, gràcies al director Mr. Pilsendor Pradus, hem après a fer la poció multisucs, una poció que s’afegeix com a ingredient extra a qualsevol plat culinari i fa dir la veritat a tot aquell qui s’ho pren!!!!






Com que ja s’acosta el final, hem avaluat les colònies i ens hem fet les motxilles. Després, pels grups de petits, mitjans i grans, hem fet diversos tallers de cuina per posar-li la poció màgica i poder saber la veritat del que ha estat passant aquests dies a la casa de colònies. Ja us explicarem el que hem descobert....



Ara ens espera una gran i MÀGICA sorpresa i......MOOOOOOOOOOOOOLTA DIVERSIÓ A LA DISCO!!!!!

Ens veiem demà!!! Aneu traient la pols als vostres barrets i baretes, poseu-vos la capa i us esperem a la festa de graduació de l’escola de màgia i bruixeria de HowBast!!!!

PD: Us deixem escrita la recepta de la poció multisucs per si mai la necessiteu...

o Afegir 1L de bilis de gripau a la caldera
o Afegir 100 g d’arrels d’ortiga tallades
o Remoure 2 vegades en el sentit contrari del rellotge
o Afegir 250 g d’escarabats triturats
o Afegir 250 g d’ales de fada amb pols (Sal)
o Agitar la bareta i pronunciar les paraules: ESPECTRO PATRONUM
o Afegir 500 g de babes solidificades de llengua de xuclasangs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada