Estadísticas

dissabte, 18 de juliol del 2015

Divendres, 17 de juliol de 2015 - Imperi Xinés (Samurais)

Hola pares, mares, amics, germans, avis i tots els que ja ens trobeu a faltar una miqueta!!!

Com ja sabeu, el primer dia de colònies ens vam ficar en un bon embolic... i portem gairebé dues setmanes ja dins un joc al que li agrada fer-nos la guitza i cada dia ens porta a una civilització diferent! Avui em fet cap a l’antiga Xina... només despertar-nos ens hem trobat dins un temple molt tranquil i silenciós... i hem conegut un samurai autèntic! Un gran guerrer que havia lluitat arreu de la Xina feia molts anys però ara ja està retirat i és un mestre que ensenya a ser samurais als joves aprenents.

Com ja us podeu imaginar nosaltres em volgut conèixer més coses dels samurais i ens hem ofert voluntaris per ajudar un jove aprenent a aconseguir l’espasa que el faria un samurai! Però abans de poder-lo ajudar hem hagut d’aprendre les habilitats dels samurais seguint la filosofia del “Bushido” o “camí del guerrer” i durant el matí hem fet una gimcana per desenvolupar habilitats com l’equilibri, la coordinació, la força o la punteria. Després de passar totes les proves hem recuperat forces amb el dinar ja que per la tarda ens esperava una activitat intensa... amb un mapa i una brúixola hem hagut de trobar les proves que ajudarien al jove aprenent a ser un samurai! Per acabar de rematar el dia, a la nit hem posat a prova totes les habilitats adquirides durant el dia jugant al prat contra els monitors... ràpids i silenciosos, haviem d'entrar dins el seu territori sense ser vistos!

I aquí s'acaba el nostre intens dia aprenent la cultura dels antics guerrers xinesos, abans d’anar a dormir tornarem a tirar els daus, a veure on farem cap demà... que ja queda poc perquè ens vingueu a buscar i si no em pogut acabar el joc ens sembla que no ens trobareu... 


Fins demà!!!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada