Estadísticas

divendres, 17 de juliol del 2015

Dijous, 16 de juliol de 2015 - Amerindis

Hola famílies!!! Ja tornem a ser aquí!!

Els petits van arribar ahir de Bar, un poblet molt bonic i molt ben cuidat on van passar els dos dies d'excursió. En arribar a Bastanist, van passar per les dutxes, van dinar i van posar ordre als seus calaixos i habitacions. 

Després, van berenar però ahir va ser diferent: les cuineres van poder dedicar més temps a fer el sopar perquè els petits es van fer el seu propi berenar realitzant un taller de cuina amb fruita. Amb un kiwi, dos plàtans i mitja taronja cadascú va fer el seu paisatge amazònic. Hem de recordar que durant aquests dos ultims dies hem estat amb la civilització dels amerindis. A mesura que anaven arribant a la colònia el Mitjans i Grans, els hi van oferir el berenar que també havien preparat per a ells.

Després de sopar, ja estaven preparadíssims per a l'activitat de nit. Ahir, només tenien ganes de tocar els seus llits perquè durant els últims dos dies havien gastat moltíssima energia i calia descansar. 

Els mitjans, ahir al matí van deixar el refugi de Prats d’Aguiló i van emprendre la tornada cap a la casa. Després d’una dutxa miraculosa ja es van trobar amb tots els companys i companyes per compartir l’experiència!


I com els petits, al vespre, tocava anar a dormir després d’aquesta gran excursió!

Els grans ens deien bon dia des de Gósol!!! Ahir van fer el cim de la Gallina Pelada!!!! Tots junts van fer via a primera hora cap als peus de la muntanya, i poc a poc i a bon ritme van anar fent camí. Estan molt contents de l'esforç que han fet!!!

Tenim als acampats impacients... quines civilitzacions ens portarà a conèixer el dau aquests dies que ens queden? No ho sabem però us assegurem que aquí a Bastanji estem súper bé! Hem d’aprofitar aquests tres dies que ens queden!

Ens veiem ben aviat! 







2 comentaris:

  1. Hola,mplt bones a tot.hom.
    Enhorabona valemts/es pel nou cim assolit,ja en teniu un altre de fet.Les fotos xulissimes.
    Gràcies monitors/es per acompanyar.los i que no se us acabi mai aquesta imaginaciò que teniu per fer.los disfrutar aquests quinze dies.
    Gràcies també a tot l´equip de cuineres,intendents,infermers.etc.,etc,i al muten.
    Disfruteu el que us queda i passe.ho molt be a la disco l´ultim dissabte
    Ens veiem diumenge.

    Salut i petons.

    Familia Caba Vilarrubì

    ResponElimina
  2. Bon dia a tots/es !
    Ja falta poc per que ens trobem diumenge. Ja estem impacients !! I abans que Bastanji s'acabi us volem agrair els resums de cada dia amb tota mena de detalls i fotos que ens han permès disfrutar d'aquesta aventura desde casa i han fet que aquestes dues setmanes ens passessin mes depressa.
    Molts ànims i Felicitats a tots els que feu possible les colònies de Bastanist. Ens veiem diumenge

    Família Miralles Sampietro

    ResponElimina