Estadísticas

dilluns, 6 de juliol del 2015

Dilluns, 6 de juliol de 2015


Bona tarda família!Ja som a Bastanist! 

Avui al matí els autocars ens han deixat a peu de Martinet i ens hem enfilat direcció la casa de colònies. Un cop arribats hem dinat tot disfrutant del paisatge i dels companys. Després hem fet jocs, danses i activitats diverses que ens han ajudat a conèixer els diferents espais de la casa i entre tots i totes hem fet un pacte per les normes de convivència i el jurament al nostre fulard. 

Amb aquestes activitats hem aprofitat per conèixer una miqueteta més els companys i monitors amb els que compartirem aquests dies de colònies. Tot seguit ens hem dirigit a les nostres habitacions i hem desfet les motxilles i ens hem regalat la primera dutxa!

En acabar, després de berenar hem fet una activitat per descobrir el nostre petit grup i el nostre monitor/a i hem escollit entre tots el nostre espai per trobar-nos per fer la revisió del dia. Després hem anat cap a sopar a ritme de la cançó dels àpats. Un cop hem acabat de fregar tots els plats hem anat a gaudir de l’espectacle: " La presentació de l’eix d’animació de les colònies 2015".Aquest any ens endinsarem al món màgic de Bastanji: un joc de taula molt i molt peculiar que amaga moltes aventures. A partir d'avui, cada dia al vespre al foc de camp, després d'haver resolt l'aventura del dia, ens reunirem tots junts per tirar els daus. Aquí teniu les normes del joc, esperem arribar a casa sans i estalvis. Això sí, primer haurem d'acabar la partida, si no... 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada