Estadísticas

dissabte, 11 de juliol del 2015

Divendres. 10 de Juliol de 2015 - Asteca, maia i inca

Bon dia família!!!

Ahir els petits van tornar aixecar-se ben d'hora per tornar cap a la casa de colònies. Van arribar cap al migdia i tocava una bona dutxa per dinar ben nets i fresquets. A la tarda van fer un mandala gegant amb les recompenses que havien aconseguit a les proves del dijous. Dividits en tres grups, van crear una mandala feta amb cereals, arrós, llegums, pasta i pintura de colors. 

A la nit, van poder explicar a la resta de la colònia com havia anat la sortida i van oferir la seva mandala maya com a record de la sortida!!

S'ho van passar genial i Estana els va encantar!! 

Els mitjans de la tribu dels asteques van tornar de la ruta per Alp! S'ho van passar d’allò més bé recorrent-la, perquè amb les brúixoles a la mà van saber trobar el camí per ells mateixos! 

Al matí van continuat caminant i descobrint l’indret, mentre que a la tarda van fer un calendari asteca.
Tots els amerindis d’aquesta excursió han gaudit d’allò més i han fet pinya!

Els grans ahir ens deien bon dia des del refugi de Malniu. Després d'un bon esforç, els nostres grans van conquerir el cim del Puigpedrós!!! Estaven molt més que orgullosos d'ells mateixos. Que bé!

A la tarda van tornar a la casa de colònies a retrobar-se amb els petits i els mitjans. I també a descansar una mica. S'havien de recuperar forces!!

Encara els queden molts dies per endavant i els han de gaudir al màxim!!

I avui el Bastanji ha portat els nostres acampats a.....

:)












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada