Estadísticas

dijous, 16 de juliol del 2015

Dimecres, 15 de juliol de 2015 - Amerindis

Bon dia mares i pares!!!!

Ahir tornava a ser dia d'excursió!!!

Els més petits van anar d'excursió a Bar. Es van aixecar ben d'hora, van esmorzat i van arribar amb molta alegria al poblat de la civilització dels amerindis, on hi han passat la nit.

Quan van arribar al poble van dinar tots junts a la plaça i a la tarda es van pintar i decorar com els amerindis. Van fer unes polseres molt originals!! Després, cap al tard, van venir les cuineres per portar-nos un sopar deliciós. Finalment van fer uns jocs de nit amb llanterna i van sentir unes històries una mica tenebroses...

Aquest vespre ja us explicarem com hem passat la nit!

Els indis de mitjans van conquerir el Cadí!!!

Quin matí més intens i més recompensant que van tenir els mitjans! Cansats però decidits van anar pujant i pujant fins que van fer cim! Les vistes eren espectaculars i tots es van alegrar de l’esforç fet i del cansament vençut.

A la tarda van construïr unes cabanes índies típiques, coronades per foulards verds i blancs, però a última hora van decidir que pot ser era millor dormir al refugi de Prats d’Aguiló.


I per últim, els grans!!

Ells es van aixecar ben d'hora, ben d'hora per fer camí cap a Gósol, creuant el nostre estimat Cadí pel pas dels Gosolans. Van fer una bona caminada... havien d'agafar
ritme per avui!!!

Aquesta nit l'han passat a l'església de Gósol, sota els peus del Pedraforcs i després de fer algunes reflexions de grup sobre els valors que ens ensenya les colònies i la muntanya, han anat a descansar ben aviat per preparar-se per fer el cim de la Gallina Pelada.

Fins la pròxima!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada