Estadísticas

dimarts, 7 de juliol del 2015

Dimarts, 7 de Juliol de 2015 -  ANTIGA GRÈCIA

Hola a tots!!

Ahir el dau ens va portar cap a la civilització de l'Antiga Grècia! Quantes coses hem après en un dia...

Hem conegut a Alexandre el Gran i hem pogut conèixer la cultura grega d'una forma molt divertida. Alexandre el Gran ja estava molt malalt i hem intentat animar una mica al poble grec. Per començar, i com no podia fallar, hem celebrat les Olimpíades Gregues!!! No hem parat de córrer amunt i avall intentant aconseguir les millor puntuacions a totes les proves (salt de llargada, tir de javelina i de disc, etc). Tots els acampats (el poble grec) hem aconseguit un premi d'honor i glòria: una corona de llorer!!

Llavors, com a regal per Alexandre el Gran hem fet representacions teatrals sobre mitologies gregues que han fet recordar un llarg període de temps. Hem après des de la mitologia del Cavall de Troya, Teseu i el Minotaure, Ulíses fins a la mirada de Medusa entre d'altres. 

Finalment, Alexandre el Gran, amb el seu delicat estat de salud, ha arribat al final dels seus dies. El Déu Zeus ha decidit plasmar al cel la constel·lació d'Alexandre el Gran per honorar les seves tasques i aportacions a la societat. Amb el cel privilegiat del que gaudim a Bastanist, hem pogut observar les constel·lacions i hem identificat la d'Alexandre el Gran.

Fins aquí la nostra experiència a l'Antiga Grècia. I, ara, en breus, a tirar el dau per saber on ens toca anar demà!!







1 comentari:

  1. Hola Bastaniser@s!!!!
    Ja veiem per les imatges que heu començat les colònies "a tope".
    Que gaudiu moooooolt aquests quinze dies.
    Molts besets

    Família López Cabós

    ResponElimina