Estadísticas

dilluns, 20 de juliol del 2015

Diumenge, 19 de Juliol de 2015

Un any més arriba la cloenda de les nostres colònies. El dia d'avui ha estat molt emotiu, ple de rialles, retrobaments i moltes anècdotes per part dels acampats.

Abans del bon esmorzar hem recollit el poc que ens quedava per tenir-ho tot llest! Després de
dues setmanes, entre cants i més cants, els pares han arribat. Tots ells han rebut una
benvinguda ben divertida!

Seguit de les abraçades, hem entrar a l'església per celebrar l'últim diumenge d'Eucaristia amb tota la colònia i la família. Tothom s'ha assabentat del que hem fet durant aquestes dues increïbles setmanes a través d'imatges, cants, ofrenes i himne. 

Després de treure'ns la gana amb el deliciós menjar que tothom duia preparat, em fet jocs i danses davant de la casa mentre es sortejava la rifa entre els participants. L'hora dels acomiadaments ha arribat, ens hem estret les mans ben fort tots cantant l'hora dels adéus, i com no podia faltar, el nostre HIMNEEE!

És un plaer tenir uns seguidors tan fidels com vosaltres al nostre blog! Us volem agrair la
confiança que dipositeu en el nostre equip any rere any.

Moltes gràcies

L'equip de monitors/es, cuineres, intendents i Muten.



2 comentaris:

  1. aquest any les colonies han sigut fantastiques les civilitzacions interessants la que mes em va agradar va ser la de la POLINESIA!!!!!!!!!! amb aquell xiringuito el tema d'aquest any (el taulell de Bastanji ha sigut molt divertit)espero tornar l'any que ve disitjant saber el tema.Salutacions monis,companys acampats,cuineres intendents i muten molt petons i abraçades.FINS L'ANY QUE VE!!!!!!!!!

    ResponElimina