Estadísticas

divendres, 10 de juliol del 2015

Dijous, 9 de Juliol de 2015 - Maia, Asteca i Inca

Bon dia pares i mares!!! Ahir va ser dia d'excursions!!!

Els més petits de la casa van anar a Estana! Desprès d'aixecar-se ben i ben d'hora, cap al migdia van arribar al petit poble d'Estana on van trobar una carta on hi deia que havíen arribat a un poblat Maya. Durant la tarda, van estar competint per aconseguir unes recompenses que, segons hi deia a la carta, els serviran per l'activitat d'avui. Estan molt intrigats!! 

Tot just desprès de sopar, van fer diferents activitats per conèixer com és Estana de nit.... Uuuuiiiii!!

Pel que fa als mitjans es van convertir en nobles, sacerdots, camperols i comerciants de la tribu dels Asteques i es van ajudar al llarg de tota la caminada cap al poble d’Alp, passant per Montellà, Santa Eugènia, Bellver de Cerdanya, Baltarga i Prats i Sansó. 

A la tarda van fer uns jocs ben divertits i a la nit, abans d’anar a dormir a l’església d’Alp, els nostres sacerdots ens van explicar una de les llegendes més antigues de la nostra tribu...
Quin dia més emocionant!


I finalment, els grans. Ells van sortir del poble de Meranges, per arribar al refugi de Malniu, on han passat la nit. Ahir a la tarda van poder gaudir del magnífic paissatge que envolta aquest refugi tot fent jocs de cohesió i confiança amb el grup. 

A la nit, van fer una petita reflexió amb les fotos que els monitors van fer quan el cim estava nevat. I, finalment, van anar a dormir ben d'hora perquè avui toca fer el cim del Puigpedrós!!!












Fins avui al vespre!!!!






2 comentaris:

  1. BON DIA !!!
    Després de l´esforç ve la recompensa de poder gaudir d´aquestes vistes tan meravelloses que tenim quan arribem a dalt del cim.Endavant valents,disfruteu.les.
    Espero estigueu més fresquets que nosaltres,aquí fins i tot hem tingut alguna nit tropical.
    Records,salut i petons.

    Familia Caba-Vilarrubí

    ResponElimina
  2. Ànims valents!!! quina enveja!! una abraçada a tots: petits, mitjans, grans i monis!! muak

    ResponElimina