Estadísticas

dimarts, 14 de juliol del 2015

Dilluns, 13 de Juliol de 2015 - Espartans i Perses

Hola hola!!!

Ahir els daus ens van portar a l’antic món Persa i Grec, exactament a la batalla de les Termopiles!! Sí, ho heu sentit bé!!! Ahir la colònia va estar dividida en aquests dos bàndols per tal de veure quin era el millor ja que els seus reis estaven entossudits en demostrar a la resta del món quin era millor i ho volien fer tot construint el temple més magnífic de tots! 

Però per fer això van haver de fer moltes batalles per poder trobar tot el material necessari i bff quina feinada..!! Va ser un no parar!! I total, per arribar a la nit i veure que amb els materials que tenien cada un era impossible construir un temple igual que els de l’Olimp ja que cada un d’ells tenia uns materials però els hi mancaven d’altres.

Sort que, finalment, amb l’ajuda dels arquitectes dels dos regnes aquests dos reis tan tossuts se'n van donar compte que millor ben avinguts que no pas fent la guerra cada moment! I agafeu-vos fort perquè van marxar convençuts que el seu magnífic temple que unirà els dos pobles es farà a Bastanist!! Al lloc més estratègic de tots!!! Així que no van voler perdre ni un moment i es van posar ràpidament a la feina!


I, desprès d’aquest dia tan mogut a tirar els daus i a veure on els ha portat avui la sort.... Quins nervis!!!





1 comentari:

  1. Rosa Puigfel. Mare Genís (moni)14 de juliol del 2015, a les 13:09

    Quines fotos més xules!!! quina verdor, sembla que esteu més fresques que per aquí. Acabeu de gaudir aquesta setmana. Moltes abraçades!! molts petons!!!

    ResponElimina