Estadísticas

dilluns, 1 de juliol del 2019

Primer dia de les colònies!

Bona nit família!!!

Un any més tornem al lloc que tots trobem una mica a faltar durant tot l’any. Com sempre hem anat amb autocar fins a Martinet, on ens han vingut a recollir les motxilles grans amb furgoneta i hem començat el viatge cap a la casa de Bastanist.



Aquest any ho hem fet diferent!! Feia tantíssima calor que hem fet viatges amb cotxe. Els nens i nenes del grup de grans s’han solidaritzat i han caminat una part del camí. Hem pogut gaudir de  la primera presa de contacte amb l'entorn en el qual estarem els propers 14 dies i ens hem conegut una mica entre tots! I una mica més, amb els que ja ens coneixíem d’altres anys!!
En arribar a la casa i després de dinar, hem desfet les motxilles i ens hem dutxat abans de començar les activitats de tarda.







Més tard, hem descobert els nostres monitors i companys de petit grup. Després, hem anat al menjador a gaudir del primer sopar que ens han preparat les cuineres amb molt amor. Hem netejat els plats i ens han donat la benvinguda a VILLABASTANIST EL PARADÍS!!! Aquest any no serà una casa de colònies com un altra! Hem conegut el conserge i tots els veïns de la comunitat que ens acompanyaran durant aquest viatge. Cada dia tractarem una família, per saber quina és la més adient per a fer de conserge. Qui serà el millor candidat?

1 comentari:

  1. Que be k esteu!!! Disfruteu molt aquest dies tant esperats i tant especials!!!! ❤❤❤

    ResponElimina