Estadísticas

diumenge, 14 de juliol del 2019

Diumenge 14: La Comunitat

Bona nit famílies!!!
Avui ja ens llegiu acompanyats dels vostres estimats i estimades. Quins 14 dies més macos hem passat!!!

Avui ens hem despertat ben d’hora i ben nerviosos ja que per fi ens retrobaríem!
Al matí hem acabat d’enllestir les motxilles, hem esmorzat de valent i hem estat assajant les cançons de l’eucaristia. Hem cantat a colònies per última vegada les cançons que més ens agraden.
I per fi, han arribat les 11 i ens hem vist les cares després d’aquestes dues setmanes tant intenses. Quin moment més maco, hem pogut sentir moltes emocions junts. Les imatges ho diuen tot!




Després de fer-nos moltes abraçades, hem celebrat l'eucaristia tots junts. Un moment de recolliment i de repàs dels valors que hem aprés i dels moments que ens emportem i guardarem per sempre a la motxilla de la vida!!



El temps ens ha jugat una mala passada i s’ha posat a ploure de valent!! Algunes famílies han hagut de marxar per la pluja, però els altres, juntament amb els monitors, intendents i cuiners, hem dinat dins les sales que tenim a la colònia. Ha estat una experiència ben diferent.

Tot i això, després de dinar hem seguit les tradicions i hem fet jocs, danses, i sens dubte, els nostres zim zams... Hem finalizat el dia amb l’hora dels adéus, un moment també d’emocions a flor de pell. Però com tots sabeu: no és un adéu, és fins aviat!!!

Moltes gràcies famílies per confiar amb nosaltres any rere any. Sense tots/es vosaltres això no seria possible. Han estat uns 14 dies meravellosos! Ara toca seure, obrir bé les orelles i gaudir de les mil i una aventures.
Bastanist és un món màgic.

Shhhtt...Bona nit acampats/des i famílies!



L’equip de Bastanist us envia una forta abraçada!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada