Estadísticas

dijous, 11 de juliol del 2019

Dijous 11 de juliol: tornem de l'última excursió!

Bona nit famílies!

Ja hem acabat l’última excursió de les colònies. Sembla que fos ahir quan pujàvem amb l’autocar cap a Bastanist i ara mireu, després de fer dues excursions magnífiques ens tornem a trobar tots plegats al foc de camp.

Compartir les excursions, experiències, pors, riures i esforços tots plegats ens ajuda a fer-nos grans i a aprendre que amb passos de formigueta es pot arribar a tot arreu, i que, si algun dia cal parar a observar el paisatge i el camí que hem fet, o asseure'ns en una pedra i pensar en quin camí farem demà, tot això seran experiències i aprenentatges viscuts que podrem explicar quan siguem una mica més grans!

(Per problemes de logística, avui no podem tenir fotografies dels petits, però avui han tornat d'Estana i tot ha anat molt bé)

Com sabeu, el grup de mitjans ahir va fer el cim del Cadí. Aquí us deixem algunes imatges que ahir no us vam poder ensenyar.




Avui hem fet diferents activitats a la casa tot esperant que tornessin els altres infants de la colònia. 
Han estat  dos dies llargs, però ens ho hem passat molt bé!




Els grans avui hem matinat molt i hem fet cim ben d’hora ben d’hora! Quan hem arribat de nou a Bastanist ens hem retrobat amb els petits i els mitjans i hem compartit experiències els uns amb els altres.


Quina excursió més esgotadora! jajaj Però ens ho hem passat molt bé!

Bona nit!!!!

2 comentaris:

  1. Quines fotos més maques del Cadí amb tots els nens i nenes! Moltes Gràcies! Sou molt valentes i valents!

    ResponElimina