Estadísticas

dimarts, 9 de juliol del 2019

Dimarts, 9 de juliol: La vident


Bona nit a tots i a totes!

Quin dia avui... La Rosalía, la vident de la comunitat, no ens ha deixat parar. Es veu que no pot aguantar sense saber si serà la presidenta o no, acostumada a saber-ho tot abans que la resta. Després de molt buscar no hi ha hagut manera de trobar la seva bola màgica. I au, ens hem posat a buscar-la entre tots. La manera de buscar-la ha sigut súper divertida!

Durant el matí hem fer un escape room, ara que està tant de moda! Teníem 30 minuts per sortir d’una sala havent aconseguit la bola màgica. Ens hem fet un fart de pensar, de fer estratègies, de treballar en equip i de resoldre misteris. 







A la tarda hem demostrat les nostres qualitats artístiques. Hem fet representacions i les hem preparat de zero amb els nostres grups. El futur és incert, però i si podem imaginar-lo com vulguem? Això és el què hem fet. Hem jugat a imaginar el futur i a donar una continuació a la història de la Rosalía. Els vostres fills són uns artistes! Ens prendran el protagonisme a les representacions del matí. 

Després de revisar el dia, de cantar molt i de sopar... hem fet una activitat de relaxació que ens anirà molt bé per dormir tranquils i així demà tenir molta energia per anar d'excursió.

Fins demà famílies! Una gran abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada