Estadísticas

dissabte, 13 de juliol del 2019

Dissabte 13 de juliol: Els estrangers del 4t B

Bona nit famílies!


Avui ha estat un dia molt mogut a la colònia ja que hem celebrat la Festa Major de Bastanist! Hem conegut a la família Laine Rivera del 4tB, una família estrangera molt característica i intercultural, i hem aprofitat per ensenyar-los les nostres costums en aquesta Festa Major.




Durant el matí hem realitzat l’avaluació de les colònies ja que és molt important valorar tot allò que ha anat sobre rodes i també prendre nota de tots aquells aspectes a millorar.






Seguidament ens hem dutxat i ens hem estés al sol com les sargantanes tot cantant. I després a dinar!!!









A la tarda hem fet un gran taller de cuina Masterchef per preparar les postres del sopar a la fresca del vespre amb l’ajuda del sr. Laine, que és un gran xef.
Els mitjans hem fet macedònia i hem fet uns cartells xulíssims per posar nom als diferents plats preparats. Els petits hem fet bikinis i hem preparat amb molta gràcia la decoració de la zona de sopar. Els grans ens hem flipat deixant la sala de jocs gran com una gran disco.

Quan hem acabat ens hem reunit per gaudir de l’espectacle: les eleccions de Villabastanist! Cada candidat ens ha intentat convèncer de les seves aptituds per proclamar-lo el nou president de la comunitat i cada petit grup ha votat al seu candidat. Tanmateix mentre estàvem realitzant el recompte de vots ha aparegut un constructor d’obra que ens ha informat que l’edifici s’havia de derruir per ordre judicial. Tots els veïns de Villabastanist estaven molt afectats... i gràcies al conserge hem pogut valorar que l’important és haver gaudit d’aquesta convivència que ha fet tant únic Villabastanist i hem decidit que buscarem un nou edifici on viure plegats.

Al vespre, com a activitat de nit, farem un gran comiat al club exclusiu FM VILLABASTNIST, la cirereta del pastís d’avui. Es tracta del millor club musical i cultural de la Cerdanya, on bellugarem l’esquelet, cantarem ben fort i ens ho passarem la mar de bé.
           
                        “sense regles que ens prohibeixin se qui som, com si a la nit.....”


I res més! Ens veiem demà a les 11h a Bastanist, tenim moooooooltes ganes de veure-us, de fer-vos una gran abraçada i d’explicar-vos tot allò que hem viscut aquests dies meravellosos de colònies.

Molt bona nit a tothom!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada