Estadísticas

diumenge, 7 de juliol del 2019

DIUMENGE 7 DE JULIOL, RELIGIOSOS


Hola famílies!!! 

Avui ens hem despertat amb ganes després de la màgica nit que vam passar ahir. La "disco" va estar fenomenal, vam ballar i ens vam divertir molt!!!

Quan ja ens hem tret les lleganyes dels ulls, ens hem trobat amb els mossens del pis 2n 1a, que ens volien explicar la llegenda de La Princesa d’Estana i el noi de Gòsol, quan de sobte s’han trobat amb que les pàgines havien desaparegut i ens han demanat ajuda per trobar-les!
Abans de celebrar l’Eucaristia hem fet un taller de manualitats, on hem fet anar la nostra imaginació i creativitat per fer uns fanalets de paper que ens han quedat ben bonics.


A la tarda hem fet una gimcana amb proves molt divertides en les que els diferents grups ho hem donat tot per aconseguir reunir les pàgines perdudes del llibre de la llegenda. Però al final de la gimcana ens hem trobat amb que faltava una pàgina per completar el llibre i hem hagut de fer una última prova tots junts per aconseguir-la... i mireu que bé ens ho hem passat fent-la!!! 





A la nit, a través d’un joc de pistes, hem aconseguit el mapa que ens ha dut al lloc exacte en el que es va trobar la Verge de Bastanist.
Per tant podem dir que avui ha sigut un dia de coneixença dels orígens del lloc tan bonic en el que estem convivint aquestes dues setmanes tan meravelloses!
Bona nit i fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada