Estadísticas

dissabte, 19 de juliol del 2014

TRETZÉ DIA- LA PRINCESA D'ESTANA I EL NOI DE GÒSOL


Bon dia, ja estem a dissabte dia 21 de Juliol!!! I això què vol dir? Doncs que és el penúltim dia de colònies, així doncs esperem que ja estigueu preparats per veure’ns demà!!!


Avui ha sigut un mati ben intens, preparant les maletes i netejant tota la casa i els seus voltants.

Després d’un bon dinar i una estona de temps lliure hem començat l’activitat de tarda, que consistia en competir entre nosaltres en un partit de futbol, jugant a pedretes, al twister, a bitlles, cantant i fent un triatló de jocs. Gràcies a aquestes competicions hem après què a respectar-nos i comprendre’ns els uns als altres.

Per la temàtica del dia d’avui i la història que ens envoltava avui, al sopar anem al banquet d’una boda!!!. Soparem a fora, tots estem invitats a la boda de la princesa i en Marcel, i després.....DISCOOOOOOO!!! on hi haurà l’espectacular ball de la boda i podrem tornar al present després d’haver estat tota la setmana a l’època medieval.

També ens  acomiadarem dels  nostres acampats més grans i passarem una bona vetllada tots junts.

APROFITEM PER RECORDAR-VOS QUE DEMÀ PODREU PUJAR A RECOLLIR ELS NENS A PARTIR DE LES 11, ja que a les 12 farem la última eucaristia i després podreu dinar pels voltants de la casa. A la tarda es faran sortejos i ens acomiadarem fins l’any vinent.



                 



                 

EL DARRER MISSATGE DES DE BASTANIST. PARES I MARES, DEMÀ ES PREVEU PLUJA. PODREU FER US DE LES DEPENDÈNCIES DE LA CASA PER DINAR. ENS CALDRÀ SER SOLIDARIS I SABER COMPARTIR LLOCS I ESPAI. DESPRÉS, ABANS DE MARXAR PREGUEM QUE NETEGEU SALES I ESPAIS. US ESPEREM.

FINS DEMÀ!

ELS VOSTRES FILL/ES MOLT JOIOSOS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada