Estadísticas

dijous, 10 de juliol del 2014

QUART DIA- EXCURSIONS

Hola, hola! 

Avui els més petits de la colònia han fet cap a Montellà! Durant el camí han gaudit dels prats i d'un bosc molt encantador. En arribar al poble, han fet ressonar les seves veus per la Cerdanya amb un gran i sorollós "Zim Zam"! 


La tarda també ha estat d'allò més moguda, no han parat pas quiets! Han conegut els habitants del poble i el seu entorn jugant i rient amb força jocs nous!


Tot ha anat genial, i l'activitat de nit encara més! I demà... ben d'hora  tornaran cap a la casa de colònies.

Els mitjans s'han aixecat molt aviat per anar cap a Prullans. Per arribar-hi han passat pel camí de la Llúdriga tot vorejant el riu. Com que són grans caminadors ben aviat han arribat al poble! Havent dinat han tingut temps lliure i després... S'han convertit en ELS FORASTERS! Amb grups de quatre periodistes han conegut el poble i han tractat amb els seus vilatans!




Aquesta nit abans d'anar a descansar però, aprendran una mica més del poble i el seu entorn amb un documental.



Ha sigut un dia fantàstic pels mitjans. Demà...de camí a les coves d'Anes.



Els grans han iniciat la “Ruta del Cadí”. El Baridà és una antiga subcomarca que aplega diferents municipis, en els que tots ells hi traçaran una ruta exclusivament a peu. Molt de matí s'han dirigit cap a Víllec seguint fins arribar a Béixec. Un cop a Béixec han anat a la recerca d’una de les millors vistes panoràmiques del Cadí, prop d’una masia anomenada Vima. Allí s'han assabentat de la seva llegenda i s'han dirigit cap a Querforadat, tot creuant el riu Quer. Han arribat a Cava, han passat per un sender que voreja tot el Parc Natural del Cadí-Moixeró, i han continuat fins arribar a Ansovell. Des d’aquest poble s'han dirigit a la seva parada per fer nit: el Santuari de Boscalt. Ja que estaven “poc cansats”... durant la tarda, després de situar-se en el nou entorn, han aprofitat per fer uns jocs i així fer bona pinya!A més a més, just abans de sopar han fet de pinxes, i els ha quedat tot boníssim! I després shhhhhhhhh! Bona nit!!








Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada