Estadísticas

diumenge, 20 de juliol del 2014

CATORZÈ DIA- TANCAMENT DE L'EIX

HOLA, HOLA!

Avui, l'últim dia de colònies, ha estat un dia de retrobaments, d'abraçades, petons, comiats i de valoracions positives d'aquestes dues setmanes.

De bon matí ens hem retrobat amb el follet! Després d'una setmana sense veure'l, els acampats li han explicat totes les aventures i anècdotes que em viscut aquests últims dies.
Tot assajant els cants, poc a poc els pares han anat arribant. Bastanist i el seu entorn ens han donat el caliu idoni per concloure aquestes colònies. 

Tots junts, hem anat a l'Església a celebrar l'última eucaristia de les colònies on hem pogut ensenyar als pares el que hem fet aquestes dues setmanes, les cançons, l'himne i l'eucaristia que havíem preparat entre tots: pregaries, ofrenes, pare nostre...

Després de dinar, hem fet alguns jocs i dances amb la participació de pares/mares, germans/es i familiars.

També hem fet un sorteig ( que vagi de gust el perniiil!) i per acabar, ens hem acomiadat cantant l’himne de colònies 2014 i l'hora dels adéus.







Moltes gràcies per seguir-nos dia a dia en el nostre blog i sobretot per la confiança que dipositeu en el nostre equip any rere any. Sense vosaltres, aquestes colònies no serien possibles.


Moltes gràcies!
L'equip de monitors/es, cuineres, intendents i Muten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada