Estadísticas

dimecres, 16 de juliol del 2014

DESÈ DIA - ÚLTIMES EXCURSIONS

Hola a tots!

Avui els més petits de la casa han preparat les motxilles per tornar a empendre el segon dels  viatges per la muntanya, que ha tingut lloc a Mussa, el poble més antic de la Cerdanya. S'han desplaçat de Bastanist a Aransa amb l'ajuda d'un mini-bus. Un cop a Aransa han començat a caminar fins que han arribat, finalment, a Músser. Aquí han dinat, han jugat i, fins i tot, han sabut gaudir del paisatge que els envolta.
Tot i les quatre gotes que han caigut, han passejat pels carrera del poble, tot observant vaques, gallines i, inclús, porcs vietnamites.
El dia ha finalitzat amb una activitat de reflexió perquè estaven molt cansats. Shhhh! S'acaba el dia i els més petits se'n van a dormir a l'escola del poble. BONA NIT!!!






Els mitjans s'han llevat ben d'hora i s'han dirigit fins a Lles amb autocar. Aquí han anat fins al refugi Pradell, on han descansat, recuperat forces i jugant envoltats d'un fantàstic paisatge. 
Durant la tarda han tingut una sorpresa. Els minairons els hi han deixat una nota, una nota en la que hi havia escrita una llegenda que havia passat fa uns anys al refugi Pradell.
A la nit, abans d'anar a dormir, els monitors els han llegit la legenda amb la llum i el caliu del foc. Ara només toca tancar les parpelles i somiar amb el repte que tenen demà: EL CIM DELS ESTANYOLS!!




Els grans han fet camí amb destí al refugi Prat Miró. Han començat la jornada amb molta alegria, ja que avui és dia d'arribar fins al seu " camp base": el refugi Prat Miró. Aquest refugi es troba als peus dels cims del Perafita i Monturull i està amenitzat pels estanys de la Pera. 
Per començar el seu projecte han partit des de Martinet i han arribat per una pista asfaltada fins a Arànser. Després de fer la parada, el segon esmorzar, han seguit per la pista forestal que s'enfila cap al refugi de Prat Miró, a 2000m. Un cop allí s'han instal·lat al refugi, han dinat i han fet jocs per potenciar la cohesió de grup i aprofitar per passar-s'ho bé amb els seus companys. 
Durant la tarda han aprofitat també per fer una passejada per l'entorn: els Estanys de Pera. 
De tornada amb molta alegria han recollit alguns troncs amb la voluntat de passar una bona nit a la llar de foc per conèixer la llegenda d'avui.
Un cop llegida se'n van a dormir, ja que demà els espera una bona caminada, amb la intenció d'axecar-se ben d'hora per fer el fantàstic CIM DE MONTURULL, de 2760m, també anomenat la Torreta dels Soldats.









                                                                             Bona nit, fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada