Estadísticas

divendres, 11 de juliol del 2014

CINQUÈ DIA- RETORN A LA CASA DE COLÒNIES!

Hola a tots i a totes un altre cop! 

Avui tot els acampats han tornat de ruta! Sí,sí! Ja són tots a la nostra estimada casa de colònies! 

Els petits estan molt contents amb l'excursió que han fet. Durant el camí s'han trobat moltes vaques, fet que els ha sorprès i entretingut força! El bosc els hi ha agradat tant que alguns encara volien caminar més! Han estat els primers en arribar a Bastanist per tant han tingut temps per jugar, endreçar habitacions i divertir-se plegats! 




D'altra banda, els mitjans també han gaudit com mai, intrigats amb llanternes i foscor han visitat les coves d'Anes! Hem de dir-vos que durant el camí els ha acompanyat un gos molt tafaner! Aquests mitjans han estat uns autèntics periodistes, a la nit, els forasters explicaran les seves aventures a la colònia.





Avui, els més grans de la casa han caminat força, però a hores d'ara ja s'han recuperat del tot! Havent passat la nit al Santuari del Boscal, s'han hagut de llevar ben d'hora per emprendre la tornada, han fet ruta seguint el camí de Cardoner fins arribar a Estana i així arribar a Bastanist. Us comuniquem que tenien molt poca cobertura i no ens han arribat les imatges del dia d'avui, pròximament, si cal, ja actualitzarem aquesta entrada del blog!

Després de passar dos dies fora de casa es farà una activitat tranquil·la al foc de camp, on presentaran les seves vivències i aventures per tal que tota la colònia conegui les seves experiències! 

Us deixem amb aquestes fotografies de la Cerdanya! 
Fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada