Estadísticas

dijous, 17 de juliol del 2014

ONZÈ DIA- DIA DE TORNADA D'EXCURSIÓ

Hola a tots i a totes un altre cop! 


Avui tot els acampats han tornat de ruta! Sí,sí! Ja són tots a la nostra estimada casa de colònies! 

Els petits estan molt contents amb l'excursió que han fet. Durant el camí s'ho han passat d'allò més bé! El retorn de Mussa cap a Bastanist ha estat del tot encantador! Mireu com descansaven direcció Bastanist! 







D'altra banda, els mitjans també han gaudit com mai en pujar el Cim dels Estanyols, han estat tan matiners que abans de les deu ja estaven al cim! S'han emportat un bonic record del paisatge, del companyerisme i l'esforç d'aquests dies plegats! 







Avui, els més grans de la casa han hagut de matinar força, amb il·lusió i amb bona empenta han fet el Cim del Montorull! Han carregat la motxilla amb una bonica experiència per la Cerdanya i han fet camí cap a Bastanist. Aquests grans són una bona pinya, i quina pinya! Mireu quines fotografies ens envien:






Després de passar dos dies fora de casa es farà una activitat tranquil·la. Tots els espais estan ambientats amb música de relaxació i els acampats hauran de fer tallers silenciosos com ara:  Mandales, observar les estrelles, figures amb argila, i molts més. Ben tranquils i calmats, després d'una bona reflexió...somiaran de valent!
Fins aviat!

1 comentari:

  1. Missatge per Mossen Ramon, el Muten.
    Truca a l a Pilar Goma. Es vol posar en contacte amb tu pero el teu mobil no dona senyal.

    ResponElimina