Estadísticas

divendres, 18 de juliol del 2014

DOTZÈ DIA- ÉS PORC O VACA?

Hola, hola!

Avui han tingut la fira amb més ressò de la Cerdanya i el circ més entretingut a Bastanist! Sí, sí! El BASTA-CIRC!

Per si fos poc, avui el dia ha anat del revés! Tot capgirat! S'han llevat dient bona nit i han sopat! Després, aprofitant que han estat convidats al circ, han col·laborat amb els pallassos, els mags i els acròbates per poder fer un gran i divertit espectacle amb tots ells.


No podíen acomiadar la fira sense comprar res!! Per tant, han fet varis tallers ( titelles, polseres, agulles i imants) per poder recol·lectar punts i permetre’s diferents objectes! Quina fira, quin ambient, i quin goig de paradetes i animals!









Parlant d’animals... el pagès més xerraire del poble els ha deixat ben sorpresos! Li volien prendre el porc que havia de vendre a la fira, però no s’ha deixat pas, que enginyós que ha estat!
A la fi d’un dia ple màgia, emocions i diversió ens acomiadem dient-vos BON DIA!




* Us comuniquem que tot l' esforç que hem hagut de fer durant aquests dies ha valgut la pena, us acompanyem en la vostra tasca educadora. Ahh! Us esperen amb molta il·lusió!

1 comentari:

  1. Isidre i Meritxell ( pares de la Laia Talarn )18 de juliol del 2014, a les 23:26

    A dos dies de pujar a buscar la nostra filla Laia, us volem fer arribar les nostres felicitacions a tots els que heu fet possible aquestes colònies. Moltes gràcies per convertir aquests quinze dies en una vivència única que, de ben segur, ha servit per fer créixer en valors tots els nens i nenes. Fins diumenge !!

    ResponElimina