Estadísticas

dijous, 14 de juliol del 2016

Divendres 14 - Nàrnia

Bon tarda!!!
Doncs la veritat és que hem dormit però, deu ni do els monitors, ens van fer patir una mica! Encara que ho hem superat, som uns valents!
Ens hem aixecat amb molta energia per poder recollir totes les tendes, les motxilles i tornar cap a la casa. A l'arribar, necessitàvem urgentment una dutxa i així ho hem fet. Les cuineres, com sempre tan atentes,  ja ens tenien el dinar preparat.
A la tarda hem tingut molt temps lliure per a jugar però també per ordenar la roba i les habitacions. Queden poquets dies i ho hem de començar a tenir tot a punt.. així que hem rentat roba per anar ben mudats el diumenge i hem mirat que no haguem perdut res durant aquests dies.
Ja tenim ganes de trobar-nos amb els mitjans i els grans i que ens expliquin les seves sortides, segur que tenen moltes aventures per explicar!




Avui de bon matí i amb lleganyes als ulls, els mitjans hem fet via cap al Cim dels Estanyols i les vistes han estat impressionants.  Hem gaudit molt del paisatge! Un cop fet el cim, hem tornat cap al Refugi Prat Miró on ens hem trobat amb els grans i hem dinat. A la tarda, hem arribat a la casa i hem passat per les dutxes i ara revisarem l'excursió. 
Han estat dos dies intensos però han valgut la pena. 




Els grans, aquest matí, hem fet via cap al Cim del Monturull. Quin paisatge, les vistes han estat impressionant, hem gaudit molt! Un cop fet el cim, hem dinat amb els mitjans i xino-xano cap a la casa. Abans de res, hem fet neteja general i ara revisarem el dia. 





Ja som tots a la casa i tot i el cansament, estem molt contents i orgullosos. Avui dormirem plans. Demà a veure què ens espera...us anem informant!
Una gran abraçada!

2 comentaris:

  1. Teniu tots molt bon aspecte.Disfruteu molt el poc que hos queda!!!

    ResponElimina
  2. Hola,molt bones a tot.hom.Quines fotos mes xules.Enhorabona valents i valentes,ja teniu un altre cim i segurament haureu disfrutat d´unes vistes meravelloses.Ara toca descansar,disfruteu de la disco el dissabte i ens veiem diumenge.Gràcies monitors i a tot l´equip de Bastanist.Una forta abracada,salut i molts petons.

    Familia Caba Vilarrubí

    ResponElimina