Estadísticas

dilluns, 11 de juliol del 2016

Dilluns 11 - UP! Una aventura de vertigen

Bona nit famílies!
Avui ha estat un dia ple de sorpreses! Al llevar-nos, ens hem endinsat al món de la pel·lícula UP! amb l’arribada d’un noiet molt simpàtic. 
L’Albert ha arribat a la colònia amb dos objectius: aconseguir totes les insígnies possibles per tal de poder-se condecorar com Acampat d’Esplai d’Honor i demanar-li al membre més savi de la colònia que li faci de padrí a la cerimònia. 
Per tal d’ajudar-lo amb el seu propòsit, ens hem convertit en exploradors i hem viatjat fins a Músser i així aconseguir la insígnia de la naturalesa, endinsant-nos en una nova aventura i descobrint un paratge artístic: el Laberint Màgic. Es tracta d’un parc de 600 obres esculpides en el granit de les roques, representant cares, mans, mandales, etc., per l'artista Climent Olm. Hem quedat sorpresos i meravellats amb les escultures distribuïdes en el mateix medi natural.







Al migdia, hem tornat a agafar l'autocar i hem anat fins a Lles. Avui el temps no ens ha acompanyat gaire i ens hem quedat a la sala del poble fent jocs i menjant-nos un súper gelat! Amb els jocs, hem aconseguit entre tots les insígníes d’esforç, ajuda a la gent gran, cultura general, muntanyisme, amistat i amor, capacitat de perdonar, capacitat de concentració i companyerisme. 

Els monis fent un Txin - txin de calipo!





Ara al vespre, a l'arribar a la casa, hem assistit i participat en la cerimònia de la condecoració de l’Albert com a Acampat d’Esplai d’Honor. Els acampats hem estat uns privilegiats ja que també hem rebut la nostra primera insígnia, la de naturalesa, pel nostre pas pel Laberint Màgic. 
Per tal d’arrodonir el dia, ara a la nit farem  sessió de cinema amb la pel·lícula del dia: UP!

Abraçades dels/les vostres exploradors/es!

2 comentaris:

  1. Que xulo aquest laberint magic!!!Avui sessio de cinema molt be disfruteu!!!

    ResponElimina
  2. Amb aquestes imatges que ens envíeu disfrutem molt i veiem con gaudeixem de tot el que els envolta enhorabona pel montatge de les fotos i del vídeo. Monitors un deu per tot

    ResponElimina