Estadísticas

dimecres, 13 de juliol del 2016

Dimecres 13 - Nàrnia

Hola a tothom!
Primer de tot, us deixem les fotos del dia d'ahir, tal com us vam prometre






Avui, els Petits hem marxat de Bastanist disposats a viure una gran aventura! Hem agafat les motxilles, el dinar i tendes de campanya i hem començat a caminar... Hem arribat al lloc on passarem la nit i ens hem trobat amb una sorpresa: el món de Narnist! Hem travessat una porta que ens ha transportat a aquest lloc màgic, on hi passarem el dia i la nit. Amb ajuda, hem preparat les tendes i hem voltat una mica per descobrir l’entorn. 
A la tarda, hem fet jocs, hem vist moolts cavalls i també ens hem banyat al riu!!! 
I després de tantes emocions i sopar tan bé, ens preparem per jugar una mica amb les llanternes, escoltar una història de por i anar a dormir! Ja us explicarem si hem passat molta por o hem pogut dormir com a troncs!!





Els mitjans ens hem sortit de Bastanist i ens han portat fins a Aransa. D'allà hem caminat fins al Refugi Prats Miró on hem dinat i també farem nit. Durant la tarda, ens hem organitzat i després hem fet jocs i cants. Estem sopant ja i abans d'anar a dormir llegirem una història. Segur que ens fa reflexionar! Demà ens toca fer el cim dels Estanyols i hem de descansar! Bon vespre!







Ei famílies, els grans també estem molt bé! Ben d'hora, ben d'hora hem sortit de la casa direcció
Lles. Hem continuat i hem fet parada per esmorzar al Cap del Reg. Després d'agafar forces, hem continuat fins al refugi Pradell on hem passat la tarda i també farem nit.
Durant la tarda hem descansat i hem fet activitats. Ep, estem envoltats d'unes vistes es-pec-ta-cu-lars! Ara soparem al voltant del foc i explicarem una història. Demà farem el Cim del Monturull i hem de carregar piles!






Un dels Cheffs dels grans!

Ja ho veieu, el primer dia de la segona excursió ha anat molt bé! Amb esforç i companyonia hem aconseguit els nostres objectius! Demà més notícies! Com esteu per aquí? Deixeu-nos molts comentaris, també volem saber notícies de Ponent!
Bona nit, shhhhhttt!

1 comentari: