Estadísticas

dimecres, 13 de juliol del 2016

Dimarts 12 - Harry Potter

Bon dia des de Hogwarts, estimats Muggles!!!
Avui al matí, tot mirant la presentació de la pel·lícula de Harry Potter, hem aparegut, de sobte, al col·legi de màgia i bruixeria de Hogwarts. Harry Potter, ha conjugat malament un encanteri i ha fet que ens convertíssim en alumnes del seu col·legi després de pronunciar les següents paraules: CANVIS SCENARIUM TOTALIS. Davant el desconcert del director Dumbeldore, els professors de l’escola i de tots nosaltres, hem decidit adaptar-nos a les conseqüències i formar part de la comunitat de mags.
Precisament avui, degut al 500è aniversari de Hogwarts, es celebrava la final del torneig de Quiddich, l’esport més popular entre la comunitat de mags, entre les 4 cases representants dels fundadors de l’escola: Hufflepuff, Gryffindor, Slytherin i Ravenclaws. Així doncs, hem dividit la colònia amb 4 equips i ens hem començat a preparar i entrenar pel gran torneig.

Al matí, hem començat a entrenar-nos i a fer equip. Cada equip s’ha preparat la seva bandera daurada, amb el seu escut representatiu, i també s’han fet un pin pel fulard per diferenciar-se els equips, a més de preparar un encanteri i un lema per cada un. Finalment hem fet una petita presentació d’equips, per començar a posar emoció a la competició.



A la tarda, s’ha realitzat EL GRAN TORNEIG DE QUIDDICH!! El torneig s’ha dividit en dues parts: la primera part, abans de berenar, on s’han disputat els quarts de final i han competit, simultàniament, dos equips contra dos equips. Després de berenar i reposar forces, hi ha hagut LA GRAN FNAL!!!! Per una banda, els dos equips guanyadors s’han enfrontat i d’altra banda, els equips perdedors, per tal d’aconseguir el 1r, 2n, 3r i 4t lloc.
Un partit de Quidditch dura 45 minuts i consisteix en dues parts: En la Part 1 (primers 30 minuts) es juga a Handbol, mentre que en la Part 2 (15 minuts), l’objectiu és prendre la bandera daurada a l’equip rival. L’objectiu principal del joc és jugar amb equip i aconseguir el màxim de punts possibles per derrotar al contrincant. No guanya qui pren la bandera de l’equip contrari, guanya qui aconsegueixi més punts al recompte final.



A l’hora de sopar, hem rendit homenatge a l’equip guanyador, el qual s’ha premiat amb un diploma, i finalment, a la nit i com a tradició final, s’ha realitzat el BALL DE LA VICTÒRIA! La tradició de l’escola de màgia és que, quan s’acaba la final, se celebra un ball de la victòria en honor als jugadors i als guanyadors. Però sobretot, se celebra per fer les paus amb els contrincants ja que per molt que els membres dels 4 equips fossin rivals al camp, segueixen sent amics i companys fora d’ell. 
Per tant, cal que tots els jugadors s’alegrin i celebrin tant la victòria dels seus companys com pel conjunt de punts que a aconseguit cada un d’ells, gràcies al joc amb equip que han fet.
Després de relaxar-nos i alliberar tensions al ball, hem fet una petita reflexió on cada un de nosaltres ha apuntat les coses bones i dolentes o que no els han agradat del dia, i després, hem cremat les dolentes, per tal d’oblidar la rivalitat i unir una vegada més la colònia. Hem llegit les bones durant la pregària de la nit per recordar tot allò que hem après, hem fet i ens ha agradat durant el dia.

Ara toca anar a dormir... entre tants encanteris i trucs de màgia se’ns han esgotat les energies i demà toca excursió!

Fins aviat!!!!!!!!
PD: Demà us posarem fotos del dia tan intens d'avui!

1 comentari:

  1. Harry Potter!!! Algu ha aconseguit fer l'espectrus patronum se hos ha colat algun dementor esperem que no fantastic .Disfruteu molt!!!!

    ResponElimina