Estadísticas

dijous, 7 de juliol del 2016

Dimecres 6 - Sherlock Holmes

Hola hola família!

Avui hem tingut un dia de misteris, ens hem convertit en detectius! 
De bon matí, el gran Sherlock Holmes i el seu ajudant Watson han protagonitzat la gala d’avui. Ens ha mirat i remirat amb aquella lupa seva perquè deia que avui passaria alguna cosa a Bastanist! I no li ha faltat pas raó al senyor Holmes! Però encara no al matí… 
Primer, ens hem ficat tota la colònia a fer uns magnífics tallers, on hem fet de tot: hem creat una samarreta personalitzada, hem decorat un test i hem fet un marc natural. Som uns artistes!

Però no ha sigut fins al migdia que hem descobert la víctima d’un crim, la Carolina Claqueta! Tots els sospitosos són gent del món del cine: el productor Patrici Pantalla, l’actriu Filomena Film, el cambrer Bartomeu Barra, entre molts d’altres. El Sherlock ens ha encarregat que descobrim l’assassí, l’arma del crim i el que ha passat. 

Després d’un gran treball de camp i havent berenat, hem representat cada grup les nostres hipòtesis dels fets. A la nit, els monitors ens han representat la vertadera història que ha succeït, gràcies a les investigacions del Sherlock.

Us deixem algunes imatges i....

Presentació del dia




Tallers

Representació de les hipòtesis


Us proposem un repte: A veure si des de Bellvís, Guissona i Agramunt endevineu qui ha estat l'assassí! Us deixem els noms, feu volar la imaginació i deixeu-nos un comentari! Demà us desvetllarem qui ha estat. Només us diem que solament un grup d'acampats ho ha endevinat!

- Rita Forrada (mecenes)
Filomena Film (actriu)
- Patrici Pantalla (productor)
- Blanca Coqueta (maquilladora)
- Bartomeu Barra (cambrer)
Conxita Corxera (músic)
- Marià Micròfon (presentador)
- Ramon Flash (fotògraf)


Bona nit detectius, demà marxem d'excursió i hem de descansar!

2 comentaris:

  1. Ha estat Blanca Coqueta. Li ha ficat acetona al puré de carabassó

    ResponElimina
  2. Ha estat el Bartomeu Barra .Li ha ficat belladona al cafe.

    ResponElimina