Estadísticas

divendres, 8 de juliol del 2016

Divendres 8 - Avatar

Bona tarda pares, mares, germans, germanes, cosins, cosines, tiets, tietes, padrins i padrines!! 
Els petits hem tornat de Montellà i l’excursió ha anat molt bé. Encara que el temps no ens ha acompanyat massa, hem pogut fer tot el que teniem previst. Montellà és un poble petit i molt bonic!
Quan hem arribat a la casa de Colònies, hem passat per les dutxes, hem dinat i hem tingut temps lliure per escriure cartes. Després hem berenat i finalment hem jugat a un joc súper xulo, ja us l’explicarem quan ens veiem d’aquí uns dies!








 Els mitjans estem ben contents de la nostra primera gran excursió! Ahir vam anar fins a Bellver i vam estar fent jocs i activitats pel poble. Avui, després de recollir, hem fet via cap a Bastanist, passant per Santa Eugènia i Martinet ja que degut a la pluja no hem pogut anar a les coves d’Anes. 
Quan hem arribat a la casa, ens hem dutxat i relaxat, hem dinat, hem tingut temps lliure i hem fet jocs. Quina experiència! Ara ens toca descansar de valent!










Els grans també ja som a la casa! Degut a la pluja, a l'hora de dinar ja erem a Bastanist. Tot i això, hem sortit de Boscal fins a Arsèguel i allà ens han vingut a buscar els nostres intendents. A l'arribar, hem fet el mateix que la resta:ens hem dutxat, dinat i hem jugat també!
Avui toca anar a dormir aviat, hem de carregar piles!







Ja ho veieu, estem molt bé. Tot i la pluja, hem pogut fer les sortides. Aquesta nit a veure què ens toca, demà us ho expliquem!
Encara ens queden molts dies per endavant i els hem de gaudir al màxim!!!
Fins demà!


1 comentari:

  1. Ens deixeu amb la incognita d'aquest joc tant xulo.Bueno ja ens l'explicareu.Disfruteu Carpe Diem!!!

    ResponElimina